Agricultura Sanatate Ultimele stiri

Bayer se așteaptă la vânzări mai mari în România, Bulgaria și Republica Moldova în 2020

Compania multinațională de farmaceutică și științe ale vieții Bayer se așteaptă la creșterea vânzărilor în România, Bulgaria și Moldova în acest an, în pofida focarului de coronavirus și a unei secete severe, a declarat pentru SeeNews un reprezentant senior al Bayer.

În ciuda mediului de afaceri turbulent din trimestrul al doilea, continuăm să ne îndeplinim obiectivele în toate diviziile noastre, ceea ce ne permite să menținem estimările vânzărilor în conformitate cu bugetul estimat, a declarat Sercin Giray, reprezentantul principal al Bayer pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, într-un interviu pentru SeeNews.

Prognozele sunt foarte dificilă în astfel de crize și se bazează pe observațiile și presupunerile noastre actuale”. În divizia de produse farmaceutice, compania estimează că va încheia 2020 conform bugetului aprobat, deoarece creșterea temporară a vânzărilor din primul trimestru va fi urmată de condiții dificile pe tot restul anului, a declarat Giray, care este și directorul Bayer România și CFO al grupului de țară.

După o primă perioadă de trei luni foarte puternică, Bayer a înregistrat o scădere a vânzărilor farmaceutice în trimestrul doi, în principal din cauza unui număr considerabil mai mic de pacienți care merg la spitale și farmacii din cauza fricii de a se infecta și din cauza multora dintre ei care și-au făcut stocuri de medicamente. O altă provocare cu care Bayer s-a confruntat din cauza pandemiei coronavirusului ca furnizor de medicamente pentru spitale a fost accesul restricționat sau total interzis al pacienților în unitățile medicale.

Cu toate acestea, compania a găsit o modalitate de a soluționa  unele dintre aceste obstacole, bazându-se pe un nou model de operare bazat pe digitalizare.

Seceta severă

Aproximativ jumătate din suprafața cultivată a cerealelor a fost afectată de secetă, ceea ce va duce la pierderea completă a culturilor sau la o capacitate de 30% -50% față de un an normal”, a spus Giray. „În principal, vânzările noastre de fungicide au fost afectate negativ de această situație, din cauza reticenței fermierilor de a investi în continuare în culturi cu producție scăzută și de scăderea presiunii bolii din cauza secetei”.

Unitatea de procesare a semințelor companiei din Sinesti, România, este pe deplin operațională, deși din cauza Covid-19 compania a trebuit să ia mai multe măsuri de protecție, să-și stabilească prioritățile și să se concentreze pe aspecte critice ale operațiunilor.

Avem o investiție semnificativă în România, și anume fabrica de procesare a semințelor Sinești. An de an, continuăm să investim în fabrica noastră între 2 și 4 milioane de euro (2,2- 4,5 milioane USD). Unitatea este concentrată acum pe implementarea unui sistem de producție care include producția de tip lean. Vrem să dezvoltăm unitatea într-un loc de producție de semințe de clasă mondială”, a spus Sercin Giray.

Pe viitor, investițiile pe termen scurt în toate cele trei țări vor fi concentrate pe inițiative de îmbunătățire continuă legate de siguranță, producție și eficacitate organizațională internă. Privind în viitor, Sercin Giray consideră că piața materialelor farmaceutice și a produselor agricole SEE are un potențial mare de creștere, în ciuda provocărilor actuale. Articolul complet poate fi citit (AICI).

Foto: SeeNews

Related posts

Primăria Iași, contract de peste 38 mil. euro. Invitație lansată producătorilor europeni de tramvaie, inclusiv Astra Vagoane Călători

redactia

A fost semnat cel mai important contract de finanțare din istoria municipiului Turda, în valoare de peste 31 mil. euro

Stefana Muresan

Tranzacția imobiliară a anului la Alba Iulia. Activele fostei fabrici INCOV au fost vândute unui investitor spaniol

Stefana Muresan

Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului, extinsă cu 60 de stații

Traian Dan

Fabrica din Brașov a germanilor de la REGE Automotive, cumpărată de americanii de la JD Norman Industries

Stefana Muresan

Ungurii aduc autostrada la granița României

Stefana Muresan

A debutat noul sezon al Targurilor Produs de Cluj

Stefana Muresan

Bază de date despre Centenar, realizată prin colaborarea UBB, NTT DATA și BCU

Stefana Muresan

Au fost stabilite cele mai de succes afaceri din judeţul Timiş. Se organizează o nouă ediţie a Topului Firmelor

Robert Bloancă

Oradea și-a premiat voluntarii în cadrul Galei Voluntarilor din DAS

Traian Dan

O nouă localitate, racordată la rețeaua publică de apă potabilă a Clujului

Stefana Muresan

Primele zece autobuze electrice din România, puse în circulaţie

Stefana Muresan

Cele mai mari cercetări din istoria arheologiei sătmărene: Așezări din epoca bronzului, pe traseul viitoarei șosele de centură

Stefana Muresan

Bosch, desemnat ca primă opțiune pentru inginerii din Cluj

Nora Dumitrescu

Marele Premiu al Festivalului “Strugurele de Aur”, câștigat de un solist instrumentist  

Ligia Voro

Noi numiri aprobate astăzi de către Consiliul ASF

Ligia Voro

Staţia Transelectrica din Câmpia Turzii, retehnologizată cu 10 mil. de euro; lucrări realizate de asocierea Energobit, Siemens, Retrasib şi ELM Cluj

Stefana Muresan

ClusteRO solicită o intervenție a statului în economie de aproximativ 15% din PIB

Ligia Voro

Grupul elvetian Artemis creeaza un cluster industrial in vestul tarii

Ionut Oprea

Salamul de Sibiu, mai scump cu 10%, deși prețul materiei prime de bază a crescut mai mult

Papuc Irina

Demersuri pentru includerea determinărilor gratuite de biologie moleculară într-un program național

Transilvania Business

România reprezentată la reuniunea Consiliului General al WCF

Traian Dan

Trofeul Calitatii ARACO 2018

redactia

Ştefan-Radu Oprea prezidează Reuniunea informală a Miniștrilor Comerțului din țările membre UE

redactia

Leave a Comment