Agricultura Sanatate Ultimele stiri

Bayer se așteaptă la vânzări mai mari în România, Bulgaria și Republica Moldova în 2020

Compania multinațională de farmaceutică și științe ale vieții Bayer se așteaptă la creșterea vânzărilor în România, Bulgaria și Moldova în acest an, în pofida focarului de coronavirus și a unei secete severe, a declarat pentru SeeNews un reprezentant senior al Bayer.

În ciuda mediului de afaceri turbulent din trimestrul al doilea, continuăm să ne îndeplinim obiectivele în toate diviziile noastre, ceea ce ne permite să menținem estimările vânzărilor în conformitate cu bugetul estimat, a declarat Sercin Giray, reprezentantul principal al Bayer pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, într-un interviu pentru SeeNews.

Prognozele sunt foarte dificilă în astfel de crize și se bazează pe observațiile și presupunerile noastre actuale”. În divizia de produse farmaceutice, compania estimează că va încheia 2020 conform bugetului aprobat, deoarece creșterea temporară a vânzărilor din primul trimestru va fi urmată de condiții dificile pe tot restul anului, a declarat Giray, care este și directorul Bayer România și CFO al grupului de țară.

După o primă perioadă de trei luni foarte puternică, Bayer a înregistrat o scădere a vânzărilor farmaceutice în trimestrul doi, în principal din cauza unui număr considerabil mai mic de pacienți care merg la spitale și farmacii din cauza fricii de a se infecta și din cauza multora dintre ei care și-au făcut stocuri de medicamente. O altă provocare cu care Bayer s-a confruntat din cauza pandemiei coronavirusului ca furnizor de medicamente pentru spitale a fost accesul restricționat sau total interzis al pacienților în unitățile medicale.

Cu toate acestea, compania a găsit o modalitate de a soluționa  unele dintre aceste obstacole, bazându-se pe un nou model de operare bazat pe digitalizare.

Seceta severă

Aproximativ jumătate din suprafața cultivată a cerealelor a fost afectată de secetă, ceea ce va duce la pierderea completă a culturilor sau la o capacitate de 30% -50% față de un an normal”, a spus Giray. „În principal, vânzările noastre de fungicide au fost afectate negativ de această situație, din cauza reticenței fermierilor de a investi în continuare în culturi cu producție scăzută și de scăderea presiunii bolii din cauza secetei”.

Unitatea de procesare a semințelor companiei din Sinesti, România, este pe deplin operațională, deși din cauza Covid-19 compania a trebuit să ia mai multe măsuri de protecție, să-și stabilească prioritățile și să se concentreze pe aspecte critice ale operațiunilor.

Avem o investiție semnificativă în România, și anume fabrica de procesare a semințelor Sinești. An de an, continuăm să investim în fabrica noastră între 2 și 4 milioane de euro (2,2- 4,5 milioane USD). Unitatea este concentrată acum pe implementarea unui sistem de producție care include producția de tip lean. Vrem să dezvoltăm unitatea într-un loc de producție de semințe de clasă mondială”, a spus Sercin Giray.

Pe viitor, investițiile pe termen scurt în toate cele trei țări vor fi concentrate pe inițiative de îmbunătățire continuă legate de siguranță, producție și eficacitate organizațională internă. Privind în viitor, Sercin Giray consideră că piața materialelor farmaceutice și a produselor agricole SEE are un potențial mare de creștere, în ciuda provocărilor actuale. Articolul complet poate fi citit (AICI).

Foto: SeeNews

Related posts

Peste 70% dintre furnizorii Kaufland sunt producători români

Stefana Muresan

Terapie prin artă în șase spitale clujene

Ligia Voro

MADR: 328.716,05 euro – buget pentru plata fermierilor

Stefana Muresan

Proprietăți de pe 70.000 hectare din Sălaj vor fi cadastrate gratuit

Nora Dumitrescu

Dunwell: România, în vizorul investitorilor străini

Ligia Voro

După Cluj-Napoca, și Primăria Timișoara alocă bani pentru un studiu de prefezabilitate pentru metrou

Stefana Muresan

Sindicaliștii din educație și sănătate vor primi reduceri la pantofii Clujana

Nora Dumitrescu

Stomatologia, tranziție de la cabinete individuale la centre medicale

Stefana Muresan

Sistemul de iluminat arhitectural din Cetatea Alba Carolina va fi modernizat și extins: proiect de aproape un milion de euro

Papuc Irina

Sibiu: Nicolae Burprich-Damian, cel mai mare dezvoltator din Cartierul Arhitecților (Cisnădie), nou proiect imobiliar

redactia

Organizatorii celui mai mare festival de teatru din țară au amânat punerea în vânzare a biletelor

Ion Surdu

Alba Iulia: 9 milioane de lei pentru 122 de platforme subterane de deșeuri

Papuc Irina

Timișoara găzduiește Congresul Național de Ortopedie și Traumatologie, ediția a XVII-a

Stefana Muresan

33% din lucrările la zidurile Cetății Oradea, efectuate

Ligia Voro

Preocupări pentru adaptarea ofertei educaționale la Facultatea de Economie și Drept a UMFST Târgu Mureș

Stefana Muresan

Cluj-Napoca: Investiții de peste 200 de milioane de euro din bani europeni

redactia

CNAIR: În anul 2020 dispunem de 3 miliarde de lei pentru obiectivele de investiții

Papuc Irina

Fostul Centru Militar Zonal din Cluj Napoca se transformă în Centrul Cultural Transilvania

redactia

Au demarat lucrările de reabilitare a coridorului Nufărul – Cantemir

Traian Dan

3 reasons why investors choose Cluj-Napoca for their business

Stefana Muresan

Complexul Energetic Hunedoara va furniza servicii de sistem la o putere de 400 de MW până în 2020

Stefana Muresan

Platforma Bright Spaces, dedicată domeniului property tech, primește finanțare de 185.000 de Euro pentru dezvoltare și implementare

Papuc Irina

Delgaz Grid va moderniza 26 km din rețeaua Clujului

Nora Dumitrescu

Brașov: Ambasadorul Belgiei la Bucureşti, discuții cu studenții și cu oameni de afaceri locali

Stefana Muresan

Leave a Comment