Agricultura Sanatate Ultimele stiri

Bayer se așteaptă la vânzări mai mari în România, Bulgaria și Republica Moldova în 2020

Compania multinațională de farmaceutică și științe ale vieții Bayer se așteaptă la creșterea vânzărilor în România, Bulgaria și Moldova în acest an, în pofida focarului de coronavirus și a unei secete severe, a declarat pentru SeeNews un reprezentant senior al Bayer.

În ciuda mediului de afaceri turbulent din trimestrul al doilea, continuăm să ne îndeplinim obiectivele în toate diviziile noastre, ceea ce ne permite să menținem estimările vânzărilor în conformitate cu bugetul estimat, a declarat Sercin Giray, reprezentantul principal al Bayer pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, într-un interviu pentru SeeNews.

Prognozele sunt foarte dificilă în astfel de crize și se bazează pe observațiile și presupunerile noastre actuale”. În divizia de produse farmaceutice, compania estimează că va încheia 2020 conform bugetului aprobat, deoarece creșterea temporară a vânzărilor din primul trimestru va fi urmată de condiții dificile pe tot restul anului, a declarat Giray, care este și directorul Bayer România și CFO al grupului de țară.

După o primă perioadă de trei luni foarte puternică, Bayer a înregistrat o scădere a vânzărilor farmaceutice în trimestrul doi, în principal din cauza unui număr considerabil mai mic de pacienți care merg la spitale și farmacii din cauza fricii de a se infecta și din cauza multora dintre ei care și-au făcut stocuri de medicamente. O altă provocare cu care Bayer s-a confruntat din cauza pandemiei coronavirusului ca furnizor de medicamente pentru spitale a fost accesul restricționat sau total interzis al pacienților în unitățile medicale.

Cu toate acestea, compania a găsit o modalitate de a soluționa  unele dintre aceste obstacole, bazându-se pe un nou model de operare bazat pe digitalizare.

Seceta severă

Aproximativ jumătate din suprafața cultivată a cerealelor a fost afectată de secetă, ceea ce va duce la pierderea completă a culturilor sau la o capacitate de 30% -50% față de un an normal”, a spus Giray. „În principal, vânzările noastre de fungicide au fost afectate negativ de această situație, din cauza reticenței fermierilor de a investi în continuare în culturi cu producție scăzută și de scăderea presiunii bolii din cauza secetei”.

Unitatea de procesare a semințelor companiei din Sinesti, România, este pe deplin operațională, deși din cauza Covid-19 compania a trebuit să ia mai multe măsuri de protecție, să-și stabilească prioritățile și să se concentreze pe aspecte critice ale operațiunilor.

Avem o investiție semnificativă în România, și anume fabrica de procesare a semințelor Sinești. An de an, continuăm să investim în fabrica noastră între 2 și 4 milioane de euro (2,2- 4,5 milioane USD). Unitatea este concentrată acum pe implementarea unui sistem de producție care include producția de tip lean. Vrem să dezvoltăm unitatea într-un loc de producție de semințe de clasă mondială”, a spus Sercin Giray.

Pe viitor, investițiile pe termen scurt în toate cele trei țări vor fi concentrate pe inițiative de îmbunătățire continuă legate de siguranță, producție și eficacitate organizațională internă. Privind în viitor, Sercin Giray consideră că piața materialelor farmaceutice și a produselor agricole SEE are un potențial mare de creștere, în ciuda provocărilor actuale. Articolul complet poate fi citit (AICI).

Foto: SeeNews

Related posts

Coresi – 5 ani la Brașov: Cel mai mare proiect de regenerare urbană din România

Papuc Irina

Decis: Proprietarii mașinilor electrice vor putea parca gratuit în municipiul Sibiu

Papuc Irina

În 2020, fermierii campioni pariază tot pe hibrizii de porumb Pioneer®

Ligia Voro

Balul Operei 2018: spectacol artistic unic, dedicat Centenarului Marii Uniri și susținerii tinerilor artiști

Stefana Muresan

CFR a demarat procedurile de recepţie pe categorii de lucrări între Simeria şi Sighişoara

redactia

Primul incubator digital din România, lansat la Cluj

Stefana Muresan

Încep forajele pentru metroul de Cluj

Nora Dumitrescu

Orădeanul Marcel Boloș, propus ministrul Fondurilor Europene

Traian Dan

Gratuități pentru turiștii care vizitează Oradea

Traian Dan

CBRE: E van Wijk reînnoire, 10.400 mp, în P3 Bucharest A1

Papuc Irina

Cercetarea în România: cum pot fi atrase mai multe fonduri. Sistemul național de CDI are nevoie de o amplă evaluare și de o nouă strategie

Ion Surdu

Companiile brașovene au depus peste 2.000 de cereri în jumătate de lună pentru a solicita plata pentru șomaj tehnic

Ion Surdu

Investiție de 8 milioane de euro în modernizarea Hotelului Făget din Sovata

Ligia Voro

UE alocă 266 milioane de euro pentru sectorul de apă

Stefana Muresan

Cupru Min, venituri în creştere cu 35,8% în 2017

Stefana Muresan

Corporate Finance House Group a cumparat Day Tower

Papuc Irina

ALTEN deschide un nou centru de servicii la Iași

Ionut Oprea

Germanii de la in-tech mai angajează 220 de oameni la Braşov anul viitor

Stefana Muresan

Symbiosy by HB Reavis deploys smart workspaces for bp in Agora Budapest

Papuc Irina

Cu aplicația DreamLab puteți ajuta la lupta împotriva cancerului la sân

Ligia Voro

Roman SA va încheia anul cu o producție de 33 de camioane

Stefana Muresan

Destinația turistică Sibiu va fi promovată la Târgul de Turism Viena

Papuc Irina

Banca Transilvania va finanța un accelerator pentru tinerii hotelieri

Nora Dumitrescu

Georgică Cornu, reales Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș

Stefana Muresan

Leave a Comment