București Real Estate Ultimele stiri

Liebrecht and wooD investește 25 de milioane de EURO în dezvoltarea celui de-al doilea FASHION HOUSE OUTLET CENTRE în București

Liebrecht & wooD construiește cel de-al doilea centru FASHION HOUSE în partea de Est a Capitalei, în comuna Fundeni, lângă lacul Cernica. Cel de-al doilea centru profesional de tip outlet din România își va deschide porțile în aprilie 2021. Această investiție de 25 de milioane de EURO a grupului Liebrecht & wooD în România reprezintă cel de-al șaptelea centru outlet construit de dezvoltatorul european, în țări precum Polonia și Rusia, alături de țara noastră. Proiectul a obținut o linie de capital de 7,5 milioane de EURO de la CEC Bank.

Poziționat lângă autostrada A2, cel de-al doilea centru outlet beneficiază de acces direct de pe autostrada și datorită poziției cheie, se bucură de o zonă de acoperire de 3 milioane de potențiali clienți. Mai mult, noul Fashion House Outlet Centre este localizat astfel încât să fie accesibil și celor care tranzitează autostrada Soarelui în drumul spre mare, pe durata sezonului estival.

Programat pentru a fi dezvoltat în două etape, centrul outlet, ce va avea o suprafață totală de 13.000 de metri pătrați, va deschide prima zonă comercială de 8.700 de metri pătrați în aprilie 2021, urmând ca restul de aproximativ 4.000 de metri pătrați să fie deschiși în 2023. Cu o rată de închiriere de peste 50% pentru prima fază a proiectului, fapt ce confirmă atractivitatea modelului de retail de tip outlet, Fashion House Oulet Centre va deveni, cu siguranță, o destinație de shopping.

Proiectul de 25 de milioane de euro este cel de-al cincilea dezvoltat de Liebrecht & wooD în România, după centrul de birouri Victoria Park din Băneasa, Militari Shopping Centre, West Park Retail Militari și Fashion House Outlet Centre Bucharest din parte de Vest a capitalei.

“Modelul de outlet a impus un nou standard în retailul de fashion în România în ultimii 12 ani, din momentul în care Fashion House Oulet Centre și-a deschis porțile în West Park Retail Militari, în București. Consumatorul român ține cont de raportul calitate preț și noi, în cadrul Fashion House, oferim o experiență de cumpărături de neegalat datorită portofoliului de mărci. Modelul nostru de business a demonstrat faptul că este sustenabil și în cele mai complicate perioade economice. Centrele noastre de tip outlet oferă reduceri permanente de minim de 30% și datorită acestui fapt, au o rată de conversie extrem de ridicată pentru retailul de fashion din România. Ținând cont de toate aspectele specifice și de toate noutățile pe care cel de-al doilea centru de outlet le va aduce, suntem convinși că avem ingredientele necesare pentru o destinație de shopping unică. Liebrecht and wooD este prezent pe piața locală de mai bine de 15 ani cu un portofoliu de investiții de peste 200 de milioane de euro. Investiția de 25 de milioane de euro în galeria în aer liber din Estul capitalei reprezintă un angajament în plus al dezvoltatorului european față de piața locală. Ne bucurăm că am obținut finanțarea de la CEC Bank. Acest lucru demonstrează încă o dată atractivitatea proiectului care va deveni, așa cum ne dorim, o atracție pentru cumpărători.” a declarat Sorin Ioan Blaga, General Manager, Liebrecht & wooD România.

Galeria în aer liber este unică pentru România și se inspiră din arhitectura Belle Epoque a Bucureștiului interbelic. Vizitatorii vor avea ocazia să se bucure o experiență de cumpărături în aer liber atunci când vor explora magazinele, iar acest aspect al arhitecturii noului centru comercial este cu atât mai important, cu cât noua realitate impusă de pandemie vine cu reguli stricte pentru retail.

Related posts

România vrea să cumpere de la americani elicoptere de atac pentru Armată, dar care să fie produse în ţară

Stefana Muresan

Helios Phoenix isi extinde reteaua in Romania

Ionut Oprea

Universitatea de Vest din Timișoara se pregătește să găzduiască peste 100 de olimpici și pasionați de robotică

Ligia Voro

Rectorul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, prof. univ. dr. Adrian-Liviu Ivan: „Am convingerea fermă că asigurarea unui nivel cât mai ridicat al culturii de securitate reprezintă cheia gestionării riscurilor de natură cibernetică”

redactia

Cluj: Onyx Beacon oferă soluții IT americanilor care produc avioanele de luptă F-16 și F-35

Stefana Muresan

Sibiul, viitoarea Regiune Gastronomică Europeană, va beneficia de o finanţare europeană de 160.000 de euro

redactia

Centura de Est a municipiului Arad, cel mai mare proiect de infrastructură al Regiunii de Vest, aproape de finanțare europeană

redactia

România vrea să organizeze conferința europeană a clusterelor

Stefana Muresan

AROBS Transilvania Software achiziționează UCMS Group România, companie specializată în soluții HR

Stefana Muresan

Singurul tablou românesc din colecția IBM, repatriat de Artmark

Ligia Voro

România, în topul european după dezvoltarea parcurilor de retail

Ligia Voro

Producţia de struguri de masă a crescut cu 74% faţă de anul 2017

redactia

Fabrica Bosch din Blaj atinge pragul de 25 milioane de senzori de oxigen

Papuc Irina

Concurență tot mai mare pentru un loc de master la UBB

Stefana Muresan

Arad: Podgoria Miniş-Măderat, promovată turistic printr-un program dedicat sărbătorilor pascale

redactia

PMG Sinter, investiție de 10 milioane de euro în Brașov

Stefana Muresan

Proiect pentru accelerarea digitalizării sistemului educațional, realizat la UBB

Stefana Muresan

Discuții interministeriale despre dezvoltarea investiţiilor germane în România

Stefana Muresan

Vintest revine la București: „Iubesc vinul românesc – vin de Crăciun”

Ionut Oprea

Groupe Renault a livrat în exclusivitate un vehicul Dacia Papei Francisc

Nicolae Pop

O nouă companie în industria auto: joint venture între Elba Timişoara şi americanii de la Varroc Lighting Systems

redactia

TBI Bank garantează clienților dobândă de 1% la depozite pentru retragerile înainte de termen

Ligia Voro

Salariul minim brut, creștere pentru 2020 de până la 2.230 lei (proiect)

Papuc Irina

Ministrul Fondurilor Europene: Banii europeni pentru cercetare trebuie să producă un impact real în economia românească

Papuc Irina

Leave a Comment