Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum va arăta Sala Polivalentă din Turda

Compania Națională de Investiții (CNI) a finalizat procedura de licitație pentru construirea Sălii Polivalente din Turda, o investiție de 18 milioane de euro.

“Va fi în curând semnat contractul de proiectare și execuție, urmând etapa de proiectare și demararea efectivă a lucrărilor. Sala de sport competițională de nivel internațional va fi construită pe str. Stadionului nr. 14, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal. Va avea o capacitate de 3.320 de locuri, iar investiția se ridică la aproape 18 milioane de euro” au precizat reprezentanții municipalității turdene.

Achiziția publică a fost confirmată de conducerea CNI prin directorul general Mihaela Pătrășcoiu și directorul de investiții Adrian Eduard Cefălean, ca răspuns a unei adrese trimise acesteia de către administrația locală turdeană.

Pe terenul de 6.845 mp proiectul prevede construirea unei săli polivalente de sport cu un etaj, înălțime maximă 19 m, suprafață construită de 8.693 mp și desfășurată de 12.793. Suprafața utilă va fi de 10.071 mp, iar terasele exterioare vor acoperi 479 mp.

Subsolul va cuprinde un bazin înot de relaxare și cameră tehnică. La demisol se vor regăsi vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, sală bazin de înot, sală de forță, spații tehnice, spații de depozitare, cameră de masaj, saună, cabinet și de fizioterapie, holuri, scări de acces.

Parterul va încorpora vestibul, garderobă, grupuri sanitare, holuri, scări de acces, lifturi, suprafață de joc, vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, cabinet medical, sală antidoping, terase exterioare, spații depozitare sub gradene.

Etajul va adăposti gradene pentru public, holuri, lifturi, grupuri sanitare, săli VIP, conferințe de presă și protocol, bar, terase exterioare. Suprafața de joc va fi dimensionată pentru baschet, handbal, volei, dar va putea fi utilizată pentru desfășurarea și practicarea și a altor sporturi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Attractiveness of Global Business Districts Beyond Covid-19

Articolul următor

Hyperloop Language Passes in House as Part of Moving Forward Act

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share