Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Chinezii vor finaliza centura Zalăului

Câștigătorul pentru proiectarea și execuția celor 5,5 km necesari finalizării variantei de ocolire a municipiului Zalău este un consorțiu condusă de compania chineză Synohidro Corporation.

În urma unei mobilizări extraordinare la nivelul ministerului nostru, am reușit să deblocăm unul dintre cele mai importante obiective pentru Zalău, implicit pentru Sălaj – varianta de ocolire a municipiului, etapa a II-a.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va demara procedura de semnare a contractului de achiziție publică. În cursul zilelor următoare, consorțiul are obligația să pună la dispoziția CNAIR toate documentele prevăzute de lege, necesare semnării contractului”, a declarat ministrul transporturilor, Lucian Bode.

În 24 iulie a fost declarat câștigătorul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect proiectarea și execuția variantei de ocolire a municipiului, între Drumul Național nr. 1F km 79+625 – Drumul Județean 191C către ofertantul declarat câștigător în cadrul procedurii de atribuire.

Ofertantul desemnat câștigător este asocierea Synohidro Corporation Limited (China) – Good Prod (România), cu preţul de 185 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, și un scor de 100 puncte, din care 60 pentru componenta financiară și 40 pentru componenta tehnică.

Durata contractului va fi de 114 de luni, din care șase luni proiectarea și 24 de luni execuția a lucrărilor, garanția lucrărilor fiind de 84 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construirea variantei de ocolire a Zalăului, între DN 1F, km 79+625, şi DJ 191C, de 5,5 km, care include proiectarea şi execuţia a cinci viaducte, a două poduri şi a intersecţiilor giratorii cu DN 1F şi cu DJ 191C.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parking cu acoperiș de vegetație la Cluj-Napoca

Articolul următor

JLL: CEE Investment Market, H1 2020

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share