Elite în business Industrie Investitii Judete Lideri si afaceri Mureș Ultimele stiri

Elite în business. Județul Mureș. MobilaDalin – mobilier tapițat de top, fabricat în România

Renumită în special pentru canapele, colțare, fotolii și scaune, compania mureșeană MobilaDalin este un producător de top din industria mobilierului tapițat. Produsele fabricii din Reghin sunt vândute cu succes în peste 150 de magazine din România și mai multe țări europene. Designul inspirat, atenția la detalii și durabilitatea sunt doar câteva dintre atributele care definesc munca unei echipe ce constituie o afacere 100 % românească.

MobilaDalin este o companie din Reghin, județul Mureș, producătoare de mobilier tapițat, care activează pe piața de profil din 1992. La baza acestei afaceri de familie stau experiența activității în industria lemnului, acumulată în mulți ani și dorința de a oferi produse de calitate, utile și plăcute ca aspect.

Grație inspirației, eforturilor și experienței vaste în domeniul prelucrării lemnului, echipa MobilaDalina furnizează pe piața de profil un mobilier tapițat de excepție, adaptat mereu tendințelor pieței.

Poziționarea firmei reghinene în topul producătorilor de mobilier tapițat din România (Studiu Interbiz), confimă performanțele echipei MobilaDalin.

Dan Cotoi, managerul fabricii din Reghin ne-a oferit detalii despre ceea ce reprezintă compania MobilaDalin: ”În 28 de ani de activitate, am dezvoltat permanent un portofoliu de produse care acoperă cererea clienților pe trei direcții: canapele, scaune și paturi, alături de accesorii și alte produse de mobilier tapițat, concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casele clienților.

Produsele noastre sunt vândute astăzi în aproximativ 150 de magazine din România, Ungaria, Franța, Germania, Spania, Italia, Republica Moldova etc. Estimăm că peste 130.000 de familii se bucură de confortul obiectelor de mobilier tapițat, care au fost rodul muncii echipei noastre. Le mulțumim tuturor pentru încredere”.

Evenimente și Scaun Papal realizat la Reghin

De-a lungul anilor, MobilaDalin a devenit un partener tradițional al unor importante evenimente culturale, precum: TIFF, Festivalul George Enescu, Electric Castle, Untold.

Pe lângă implicarea în evenimentele mai sus amintite, MobilaDalin a participat la momente cu caracter unic, deosebit de diverse, cum a fost vizita Papei Francisc în România, onorată prin realizarea Scaunului Papal și a scaunelor dedicate suitei papale, după conceptul designerului Mihai Grama.

”Prezenţa exponatelor noastre la târguri naţionale sau internaţionale facilitează noi pieţe de desfacere, dar şi perspectiva unor relaţii de durată, bazate pe seriozitate, încredere şi respect”, a precizat Dan Cotoi, managerul companiei MobilaDalin.

Fabrica din Reghin are, de asemenea, un aport important la viața economiocă mureșeană, prin numărul mare de angajați (peste 300), recrutarea personalului din mediul local și prin performanțele economice.

Design, inovație tehnică și calitate

În procesul de concepere și producție a obiectelor de mobilier, specialiștii MobilaDalin sunt preocupați atât de confortul și durabilitatea produsului, cât și de aspectul atractiv al acestora, care să ofere un maxim de satisfacție clienților care aleg produsele fabricii din Reghin.

”Acordăm foarte multă atenție detaliilor și facem o selecție riguroasă a materialelor utilizate, atât din punct de vedere calitativ cât și estetic. Prin varietatea de materiale, texturi și culori pe care le punem la dispoziția clienților, încurajăm creativitatea și personalizarea spațiilor de interior, în funcție de personalitatea și dorințele clienților. Toate aceste elemente oferă garanția unui produs de calitate, adaptat precis nevoilor unor clienți exigenți, buni cunoscători ai tendințelor în ceeea ce privește mobilierul modern”, a mai precizat Dan Cotoi.

MobilaDalin deţine o reţea proprie de showroom-uri, francize, lanţuri de magazine care expun şi vând produse, atât în România, Ungaria sau Republica Moldova, cât şi în comunitatea europeană, prin intermediul partenerilor.

Detalii despre numeroasele colecții din portofoliul MobilaDalin puteți găsi pe pagina web a producătorului mureșean www.mobiladalin.ro, unde există și o prezentare detaliată a punctelor de vânzare din România. Pe pagina web găsiți, de asemenea, detalii despre produse, configurări de materiale și prețuri.

În perioada specială din ultimele luni, MobilaDalin a deschis și o linie telefonică de consiliere a clienților care au accesat serviciul de comenzi online. Această linie rămâne funcțională în continuare și aduce un plus important clienților care comandă online un produs și au nevoie de detalii privitoare la mobilierul dorit.

Produse marca MobilaDalin
Canapele
Scaune
Mese
Măsuțe și accesorii
Paturi
Mobilier HORECA
Covoare
Poșete și marochinărie

Related posts

Previziuni Deloitte: rețele 5G private și vânzări de un milion de roboți pentru companii

Papuc Irina

Fonduri europene de 155 milioane euro pentru sprijinirea studenților defavorizați, a doctoranzilor în antreprenoriat și a cercetătorilor post-doctorat

Stefana Muresan

Mureș: Senzaționala transformare a unei case vechi de 500 de ani în pensiune

redactia

Noul sediu al Academiei de Muzică din Cluj costă 37 milioane euro

Nora Dumitrescu

Fabrica Helcor de la Baia Mare a intrat pe profit

Nora Dumitrescu

A început construcția autostrăzii Sibiu – Pitești

Ligia Voro

Clujul ia fața Capitalei – centură metropolitană, în lungime de 38 de kilometri

Stefana Muresan

Moldovenii de la Dedeman vor preluarea integrală a Cemacon, la 55 de bani pe acţiune

Stefana Muresan

Oameni valoroși și tehnologie performantă la Wessling România

Stefana Muresan

Bălțata, vedetă europeană la Târgu Mureș

Ligia Voro

Brandul de ciocolată belgiană Leonidas se extinde în franciză în Braşov, Oradea şi Sibiu

redactia

Launch of Paris Real Estate Week in September

Papuc Irina

Portalul primăriilor digitale – primariamea.ro, gratuit în acest an

Traian Dan

Ziua Europeană a Parcurilor, marcată de Romsilva la Centrul de Vizitare al Parcului Național Călimani

Stefana Muresan

Centrul de Oncologie OncoHelp aniversează 10 ani de activitate

Ligia Voro

Progres în zona localităţii unde Autostrada Transilvania trece de două ori Mureșul; constructor – Astaldi

Stefana Muresan

Ciugud, singura comună din România premiată pentru digitalizarea serviciilor publice și înființarea unei școli „smart”

Papuc Irina

Sanex vrea materialele de construcții în declarația pe proprie răspundere

Nora Dumitrescu

Nu mai putin de 10 proiecte europene castigate de CJ Cluj in ultimii doi ani, altele 9 aflate in evaluare

Stefana Muresan

START primelor tratamente la viță de vie cu  Dithane™ M-45 si Karathane™ Gold 350 EC

Ligia Voro

Ecomatrix din Satu Mare, afaceri de 8,4 mil. lei din producţia de mobilier pentru export

redactia

Angajări pe timp de criză: peste 100 de companii internaționale continuă să caute personal

Ion Surdu

Femeia de afaceri Daniela Mariscu, nominalizată la Bruxelles pentru Excelenţă în Antreprenoriat

Stefana Muresan

Cel mai nou laborator de electronica, inaugurat la Facultatea de Inginerie electrică și știința calculatoarelor din Braşov

redactia

Leave a Comment