Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Elite în business. Județul Mureș. MobilaDalin – mobilier tapițat de top, fabricat în România

Renumită în special pentru canapele, colțare, fotolii și scaune, compania mureșeană MobilaDalin este un producător de top din industria mobilierului tapițat. Produsele fabricii din Reghin sunt vândute cu succes în peste 150 de magazine din România și mai multe țări europene. Designul inspirat, atenția la detalii și durabilitatea sunt doar câteva dintre atributele care definesc munca unei echipe ce constituie o afacere 100 % românească.

MobilaDalin este o companie din Reghin, județul Mureș, producătoare de mobilier tapițat, care activează pe piața de profil din 1992. La baza acestei afaceri de familie stau experiența activității în industria lemnului, acumulată în mulți ani și dorința de a oferi produse de calitate, utile și plăcute ca aspect.

Grație inspirației, eforturilor și experienței vaste în domeniul prelucrării lemnului, echipa MobilaDalina furnizează pe piața de profil un mobilier tapițat de excepție, adaptat mereu tendințelor pieței.

Poziționarea firmei reghinene în topul producătorilor de mobilier tapițat din România (Studiu Interbiz), confimă performanțele echipei MobilaDalin.

Dan Cotoi, managerul fabricii din Reghin ne-a oferit detalii despre ceea ce reprezintă compania MobilaDalin: ”În 28 de ani de activitate, am dezvoltat permanent un portofoliu de produse care acoperă cererea clienților pe trei direcții: canapele, scaune și paturi, alături de accesorii și alte produse de mobilier tapițat, concepute pentru a aduce un plus de bucurie în casele clienților.

Produsele noastre sunt vândute astăzi în aproximativ 150 de magazine din România, Ungaria, Franța, Germania, Spania, Italia, Republica Moldova etc. Estimăm că peste 130.000 de familii se bucură de confortul obiectelor de mobilier tapițat, care au fost rodul muncii echipei noastre. Le mulțumim tuturor pentru încredere”.

Evenimente și Scaun Papal realizat la Reghin

De-a lungul anilor, MobilaDalin a devenit un partener tradițional al unor importante evenimente culturale, precum: TIFF, Festivalul George Enescu, Electric Castle, Untold.

Pe lângă implicarea în evenimentele mai sus amintite, MobilaDalin a participat la momente cu caracter unic, deosebit de diverse, cum a fost vizita Papei Francisc în România, onorată prin realizarea Scaunului Papal și a scaunelor dedicate suitei papale, după conceptul designerului Mihai Grama.

”Prezenţa exponatelor noastre la târguri naţionale sau internaţionale facilitează noi pieţe de desfacere, dar şi perspectiva unor relaţii de durată, bazate pe seriozitate, încredere şi respect”, a precizat Dan Cotoi, managerul companiei MobilaDalin.

Fabrica din Reghin are, de asemenea, un aport important la viața economiocă mureșeană, prin numărul mare de angajați (peste 300), recrutarea personalului din mediul local și prin performanțele economice.

Design, inovație tehnică și calitate

În procesul de concepere și producție a obiectelor de mobilier, specialiștii MobilaDalin sunt preocupați atât de confortul și durabilitatea produsului, cât și de aspectul atractiv al acestora, care să ofere un maxim de satisfacție clienților care aleg produsele fabricii din Reghin.

”Acordăm foarte multă atenție detaliilor și facem o selecție riguroasă a materialelor utilizate, atât din punct de vedere calitativ cât și estetic. Prin varietatea de materiale, texturi și culori pe care le punem la dispoziția clienților, încurajăm creativitatea și personalizarea spațiilor de interior, în funcție de personalitatea și dorințele clienților. Toate aceste elemente oferă garanția unui produs de calitate, adaptat precis nevoilor unor clienți exigenți, buni cunoscători ai tendințelor în ceeea ce privește mobilierul modern”, a mai precizat Dan Cotoi.

MobilaDalin deţine o reţea proprie de showroom-uri, francize, lanţuri de magazine care expun şi vând produse, atât în România, Ungaria sau Republica Moldova, cât şi în comunitatea europeană, prin intermediul partenerilor.

Detalii despre numeroasele colecții din portofoliul MobilaDalin puteți găsi pe pagina web a producătorului mureșean www.mobiladalin.ro, unde există și o prezentare detaliată a punctelor de vânzare din România. Pe pagina web găsiți, de asemenea, detalii despre produse, configurări de materiale și prețuri.

În perioada specială din ultimele luni, MobilaDalin a deschis și o linie telefonică de consiliere a clienților care au accesat serviciul de comenzi online. Această linie rămâne funcțională în continuare și aduce un plus important clienților care comandă online un produs și au nevoie de detalii privitoare la mobilierul dorit.

Produse marca MobilaDalin
Canapele
Scaune
Mese
Măsuțe și accesorii
Paturi
Mobilier HORECA
Covoare
Poșete și marochinărie

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Covasna. Spend Some Time in Nature

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Equestrian Tourism in Covasna

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share