Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiect de planetariu la Baia Mare

Un proiect de amenajare a unui parc tematic la Complexul Astronomic Baia Mare (CABM) va fi pus în practică în localitatea din Maramureș.

Aproape 500.000 de lei vor investiți la nivel județean în amenajarea unui parc tematic la CABM. Proiectul aprobat la ultima ședință extraordinară a Consiliului Județean (CJ) a făcut referire la aprobarea unei documentații tehnico-economice pentru amenajarea exterioară a parcului.

”Această amenajare înseamnă, efectiv, construirea unor planete în fața CABM care vor fi iluminate din interior, apoi a unui pavilion ce va reprezenta soarele, dar se dorește și construcția unui amfiteatru și amenajarea aleilor pietonale”, se precizează în hotărârea forului administrativ județean.

Inițiativa vine din partea directorului CABM, Ovidiu Ignat, și a fost motivată atât prin rațiuni care țin de valoarea educativă a unui astfel de proiect, cât și de atractivitatea lui pentru turiști.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Şomajul rămâne la cote extrem de mici în Timiş, în ciuda pandemiei de coronavirus

Articolul următor

Din 27 august, NEST, un nou parc de retail, deschis la Oradea pe Calea Borșului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Asociația Petrus Italus Trust - Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar "Castel Viu - Oamenii și munca în Posmuș", o intervenție culturală în comunitatea locală din Posmuș.
Citeste mai mult

Școală de vară la Castelul Teleki din Posmuș

Asociația Petrus Italus Trust – Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar “Castel Viu – Oamenii…
Citeste mai mult

Turneu de Beach Volley în Centrul Oradiei

Oradea își deschide porțile pentru a găzdui, pentru al doilea an consecutiv, prestigiosul Oradea Beach Volleyball Tournament. Între…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share