Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Canadienii de la Naguma vor livra 2 milioane de măști la Cluj

Compania cu capital canadian Naguma Medical Supply (NMS) a câștigat licitația inițiată de Ministerul Sănătății pentru livrarea de măști medicale persoanelor defavorizate.

NMS va trimite 2,08 milioane de măști medicale către Direcția de Sănătate Publică Cluj. Livrările vor avea loc zilnic, întrucât se dorește acoperirea unui număr cât mai mare de locații, în cel mai scurt timp, pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de acestea.

Guvernul a decis acordarea autorităţilor locale, prin direcţiile de sănătate publică, a necesarului de măşti pentru familiile şi persoanele defavorizate din unităţile administrativ-teritoriale. S-a aprobat achiziționarea a 103 milioane de măşti pentru 2,3 milioane de persoane defavorizate.

“Am făcut toate eforturile pentru a oferi Ministerului Sănătății cel mai bun preț pentru a economisi banii statului și implicit ai românilor plătitori de taxe și vom face în continuare acest lucru”, a declarat Michael Topolinski, unul dintre asociații NMS.

Naguma s-a alăturat campaniei de luptă împotriva COVID-19 la începutul lunii martie, asumându-și misiunea de a furniza cetățenilor din România și UE echipamente de protecție de calitate. Până acum, a donat diferitelor organizații 500.000 de măști sau echivalentul în bani.

Totodată, Naguma a furnizat țărilor din UE 30 de milioane de măști în lupta împotriva COVID-19. Naguma este o companie nou-înființată de familia canadiană de investitori Topolinski (tatăl – Michael, și copiii Tyler, Michael și Ashton), prezentă în România mai ales în domeniul dezvoltărilor imobiliare. 

Pe termen lung, canadienii își propun ca Naguma să devină un furnizor de măști și alte echipamente individuale de protecție pentru Europa de Est.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

NEST - un nou parc de retail a fost inaugurat în Oradea pe Calea Borșului

Articolul următor

5G Online Challenge - concurs de proiecte dedicat antreprenorilor inovativi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share