Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a semnat contractul pentru construirea Autogării Beiuș: 895.582,13 lei

Marți, 15 septembrie, a fost semnat contractul de lucrări pentru construirea unui centru modern de transfer călători în Municipiul Beiuș. Ofertantul desemnat câștigător este asocierea formată din SC Evalstar Serv SRL (lider) și Biroul Individual de Arhitectură Dărăban Radu-Ioan (asociat), cu prețul de 895.582,13 lei la care se adaugă TVA.

Câștigătorul licitației va avea la dispoziție două luni pentru elaborarea proiectului tehnic și 5 luni pentru execuție lucrări. Prețul convenit pentru contractul de lucrări este defalcat astfel: servicii de proiectare și asistență tehnică 42.272,00 lei (fără TVA) și execuție lucrări 853.310,13 lei (fără TVA)”, a declarat Vitályos Barna, directorul Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor

În cadrul centrului de transfer călători vor funcționa birouri de informații, săli de așteptare, grupuri sanitare, peroane, parcări, însă vor fi înființate și spații pentru derularea activităților comerciale.

Pentru obiectivul „Construire autogară în Municipiul Beiuș”, până la data de 17.06.2020 (termen limită), au fost depuse trei oferte. Finanțarea investiției este asigurată din fondurile Consiliului Județean Bihor prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor.

Total
4
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a deschis aplicația pentru programul de granturi destinat IMM, PFA și ONG

Articolul următor

Wizz Air și-a anulat maratonul de la Cluj

Citește și:
Total
4
Share