Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Baia Mare va fi monitorizat printr-un sistem “Big Brother”

Primele 10 camere de monitorizare video au fost montate în puncte cheie din municipiul Baia Mare.

“Monitorizarea este dorită de băimăreni și este printre proiectele prioritare ale administrației publice locale. Pentru a-i descuraja pe cei care nu respectă ordinea, siguranța și sănătatea publică, am demarat proiectul care prevede monitorizarea video a municipiului, primele 10 camere de supraveghere video fiind montate”, a precizat conducerea primăriei.

Acestea au fost amplasate în zona Complexului Ferneziu; pe străzile G. Marinescu – lângă Grădinița nr.10; str. Dimitrie Cantemir – lângă OPC;  Str. Nucului; Str. Gării; B.dul Traian nr. 25; Str.Transilvaniei nr.8;  str. Mărășești la intersecția cu Bulevardul Republicii. La intersecția străzilor Păltinișului și Pășunii vor fi montate zilele acestea două camere.

“Amplasarea în 10 puncte cheie ale orașului a primelor camere de supraveghere video este un nou pas pe care îl facem pentru a fi eficienți și pentru  a-i face pe cetățeni să se simtă protejați și respectați.

Primele camere video le amplasăm în punctele în care au fost semnalate probleme, mai cu seamă în ceea ce privește modul în care sunt depozitate deșeuri, inclusiv menajere.

Acestea  sunt conectate la un sistem integrat de monitorizare care va funcționa 24 de ore din 24 de ore și care va fi gestionat de către personalul Biroului de protecție a mediului din cadrul Poliției Locale. Sistemul va fi extins în tot orașul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cinci din top10 firme din județul Hunedoara au avut afaceri mai mari în 2019: peste 263 milioane de lei în plus

Articolul următor

Andrada Pleș se alătură echipei PNSA Tax

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share