Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorii de la ASA extind un parc logistic în Gilău

Compania clujeană de profil ASA Cons Turda a prezentat imagini cu lucrările pe care le execută la noul parc logistic apărut lângă Autostrada Transilvania.

O altă hală se profilează lângă prima ridicată în parcul Urbano Cluj Vest. Emerson, companie americană de tehnologie, inginerie și producție, a semnat în vară un contract pentru închirierea unui spațiu unde va reloca unitatea Appleton.

Aceasta este profilată pe producție de componente electrice pentru medii industriale și periculoase. Appleton activa inițial în parcul industrial public Tetarom II din Cluj-Napoca. 

Noua locație închiriată pentru Appleton va include 6.000 mp pentru birouri și activități de producție, oferind un spațiu mai mare față de cea actuală. Urbano Parks este un dezvoltator imobiliar industrial fondat de Mircea Ilea, Daniel Paraschiv și Șerban Alexandru Paul. 

Parcul logistic este situat la Gilău, pe 16.500 mp de spații de producție ușoară, depozite și birouri. Alți 9.000 mp pentru spații industriale din clasa A sunt în construcție.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Guvernul liberal, cea mai mare rată de absorbţie a fondurilor europene de la momentul integrării în UE. Cum a folosit PNL banii europeni!

Articolul următor

Crosspoint Real Estate, partener de vânzări pentru Nusco City

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share