Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sute de IT-iști din zona Transilvania-Banat, înrolați în grupul Cognizant

Timișoara, Baia Mare și Cluj-Napoca s-au numărat printre centrele predilecte unde grupul american de dezvoltare de software Cognizant a înrolat 400 de oameni în primele 10 luni ale anului.

Americanii au ajuns, prin compania locală Cognizant Softvision România (CSR), printre cei mai mari angajatori de tehnologie din țară, având acum 2.000 de salariați. Alte centre de recrutări pentru CSR au fost București și Iași. Compania locală a crescut exponențial de la achiziția sa de către grupul din SUA, în 2018.

„Am trecut la un model de business 100% cu munca de la distanță de la începutul pandemiei. Intenționăm să continuăm să operăm în acest mod și să fim atenți la sănătatea și bunăstarea angajaților noștri, atât timp cât situația o impune. Am implementat un “work from home journey”, prin care încercăm să stăm conectați, constant, în mediul virtual”, a declarat Mihai Constandiș, country manager al CSR.

Cognizant Softvision dispune de o echipă de 3.000 de oameni într-o rețea de studiouri din nouă țări. Grupul are sediul central în SUA. Societatea clujeană Softvision înregistra afaceri anuale de 360 de milioane de lei și un profit de 27 de milioane. Principalii săi concurenți în județul Cluj erau Endava și NTT DATA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zilele Inteligenței Artificiale Românești – Dezvoltarea comunității AI din România

Articolul următor

Oferte de angajare pentru 70 de persoane cu studii superioare la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share