Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tetarom I, parc universitar. Vine Bogdan Vodă

Universitatea privată Bogdan Vodă (UBV) a închiriat trei etaje din noua clădire ridicată în parcul industrial public Tetarom I din Cluj-Napoca.  

În urma licitației organizate în vederea ocupării spațiilor de birouri disponibile din clădirea nouă, situată în extinderea Tetarom I, trei etaje din șase au fost adjudecate de UBV, instituție particulară de învățământ superior, fondată în 1992 la Cluj-Napoca și acreditată instituțional în 2005.

Universitatea are trei componente: Facultatea de Științe economice, Facultatea de Drept și Facultatea de Educație Fizică și Sport, având cinci programe de studii universitare de licență și patru de masterat.

Este de bun augur sosirea lor în Tetarom I, având în vedere parteneriatele de succes pe care Tetarom le-a avut de-a lungul timpului cu universitățile clujene de renume și cu mediul academic în general”, apreciază conducerea Tetarom.

Societatea Tetarom a pus la dispoziția investitorilor în toamnă noi spații în incubatorul de afaceri din parcul industrial situat în zona Hoia. În suprafață de 860 mp, acestea au devenit disponibile pentru închiriere în urma mutării birourilor administrative ale Tetarom în noua clădire recent edificată în acest scop în cadrul proiectului european de extindere a parcului.

Incubatorul de afaceri sau „clădirea roșie” a funcționat ca  sediu pentru administratorii parcului timp de 13 ani, fiind parte componentă a proiectului Tetapolis. Aceștia au relatat că interesul manifestat de potențialii clienți ai Tetarom este ridicat și și-au propus ocuparea în integralitate a spațiilor libere până la sfârșitul anului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Modernizări finalizate la Maternitatea Oradea

Articolul următor

Premii de peste 4.500 de euro pentru studenți la Energy Challenge 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share