Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La inițiativa Asociației ProAfaceri, o delegație de oameni de afaceri au vizitat șantierul viitorului Aeroport Internațional Brașov

DCIM111MEDIADJI_0569.JPG

În cursul zilei de 2 decembrie 2020, o delegație de oameni de afaceri din Brașov și din regiune au vizitat șantierul viitorului Aeroport Internațional Brașov la inițiativa Asociației ProAfaceri. Asociația a beneficiat de sprijinul CJ Brașov în acest sens și de prezența președintelui Consiliului Județean, Adrian Veștea. Scopul vizitei a fost acela de a oferi cadrul potrivit pentru oamenii de afaceri pentru a fi pregătiți pentru o nouă investiție cu impact economic în ecosistemul de afaceri regional și național. Cu acest prilej, au putut fi vizitate spații cu destinații tehnice, logistice, comerciale sau de securitate. Participanții au aflat informații extrem de importante și de interesante legate de modul de operare al aeroportului,  serviciile ce se vor dezvolta în jurul său, numărul de persoane ce vor fi angajate, dar și oportunități de conectare directă cu mari aeroporturi ale lumii, atât pentru transport de persoane, cât și cargo.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea,  a avut amabilitatea să răspundă la întrebări și să fie alături de antreprenorii participanți (circa 35). De altfel, Asociația ProAfaceri a mai organizat vizite de lucru la companii importante din regiunea Brașov: INA, Metro, Elmas, și a ținut legătura cu administrația locală și regională prin întâlniri cu managementul unor instituții precum Camera de Comerț și Industrie Brașov, AJOFM, Agenția Metropolitana, ANPC, etc.

Asociația ProAfaceri (www.proafaceri.com) își propune să fie prima opțiune a antreprenorilor în ceea ce privește înființarea, managerierea, finanțarea și internaționalizarea afacerilor, așa că a invitat nu doar membrii săi, ci și alte asociații de afaceri sau antreprenori locali și naționali. Așa credem noi ca arată misiunea unei asociații de afaceri cum este ProAfaceri Brașov.

Asociația continuă să organizeze online de 3 ani întâlniri de afaceri în fiecare joi și aducem plusvaloare permanent.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Liber pe autostradă de la Alba Iulia la Sibiu

Articolul următor

Parcul logistic din Gilău, conectat la transportul metropolitan

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share