Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold va organiza un festival exclusivist, pe vas de croazieră

Compania clujeană care a inițiat festivalurile de muzică electronică Untold și Neversea va organiza anul viitor un eveniment exclusivist în Marea Mediterană, urmând traseul Roma – Ibiza – Barcelona.   

Untold Odyssey va fi un festival care va avea loc în perioada 9-13 iunie. La bordul vasului de 2.500 de persoane vor urca unii dintre cei mai mari artiști și DJ de pe glob, care au făcut show-uri la festivalul de la Cluj. 

O astfel de călătorie costă între 1.500 și 6.000 de euro, cu mențiunea că biletele minime au fost deja vândute integral, conform site-ului de rezervări. În cele cinci zile de croazieră, cei de pe vas vor avea parte de concerte, show-uri de artificii. 

Vor exista cinci scene de muzică, 17 restaurante, baruri și lounge, piscine, spa-uri, aquapark, săli de fitness, piste de alergare și de bowling, terenuri de sport, minigolf, bungee jumping, săli de jocuri, cazinou, saloane de frumusețe, galerii de artă, bibliotecă, magazine de lux.

Organizatorii susțin că vor realiza testarea rapidă și PCR a tuturor pasagerilor înainte de îmbarcare. În funcție de pachetul ales, participanții pot avea acces la piscină privată, terasă la soare sau la cine private cu artiștii preferați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turda Funshop Park

Articolul următor

Palatul Administrativ din Baia Mare se vrea reabilitat pe banii UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share