Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tetarom își va consilia chiriașii să fie eficienți energetic

Societatea publică Tetarom Cluj a fost desemnată drept partener de încredere în cadrul proiectului Generate Energy efficient Acting and Results at Small & medium enterprises, finanțat în cadrul programului Orizont 2020.

Acesta se va derula până în februarie 2023. „Mă bucur că putem veni  în sprijinul investitorilor din parcurile noastre industriale. Alături de celelalte facilități pe care le oferim deja acestor firme, le ajutăm acum în direcția eficientizării energetice a activităților pe care le desfășoară, pentru a-și putea optimiza costurile.

Cu siguranță, suportul pe care îl acordăm mediului de afaceri local se va întoarce sub formă de beneficii pentru întreaga comunitate clujeană”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, acționar principal al Tetarom

Obținerea de către societatea clujeană a acestui statut a fost posibilă ca urmare a înființării, în cadrul structurii proprii, a unui compartiment specializat în probleme de eficiență energetică. Obiectivul acestuia este de a susține eforturile companiilor din incinta parcurilor industriale în direcția eficientizării energetice.

Prin intermediul Tetarom, întreprinderile mici și mijocii ce își desfășoară activitatea în cele trei parcuri industriale funcționale vor avea acces la instrumente prin care să realizeze analiza cost-beneficiu a eficienței lor energetice și să identifice zonele în care se pot introduce măsuri de optimizare și corecție.

“Fiind un actor activ pe piața energiei din România, prin furnizarea și distribuția de energie electrică și gaze naturale, Tetarom este interesat să colaboreze, în mod direct, cu toți acești investitori”, conform CJ Cluj.

Conducerea Tetarom susține că în acest fel deveni furnizor al acestei utilități la un preț competitiv, iar chiriașii săi vor avea certitudinea achitării unui tarif cât mai scăzut.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bucharest - skyline transformation 2025: The largest urban regeneration project in Bucharest

Articolul următor

Fermierii care au cultivat hibrizi de porumb marca Pioneer® au câștigat cele mai importante premii la concursul Corn Yield Contest organizat de NCGA

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share