Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Florea Grup SRL, unul dintre cei mai mari angajatori din Alba: „Fără oamenii din echipa noastră nu am fi putut ajunge aici”

Florea Grup SRL (județul Alba) a început ca o echipă mică, însă astăzi a ajuns la peste 500 de membri. Compania are ca obiect principal de activitate fabricarea betonului, însă mai deține o flotă de taxi, două hoteluri și o rețea proprie de benzinării. Pentru anul trecut compania a raportat o cifră de afaceri de aproape 112 milioane de lei, înregistrând și o creștere a profitului net cu 10 milioane de lei mai mult decât anul precedent: 19 milioane. Activele imobilizate ale companiei au valorat 121,2 milioane de lei, iar capitalurile proprii – 108,3 milioane.

Conform rezultatelor financiare din anul 2019, compania se află în topul primelor cinci firme din județul Alba.

Motto-ul companiei Florea Grup SRL este „Pasiunea ne-a adus aici”. Directorul general al companiei, Marcel Florea, ne-a transmis câteva gânduri despre anul care tocmai s-a încheiat, precum și așteptările pe care le are de la 2021.

Concluziile anului 2020

Când vorbim despre anul 2020, cuvântul care îmi vine prima oară în minte este „provocare”. Dincolo de noile condiții impuse de pandemie, condiții pe care le-am resimțit mai ales în domeniul serviciilor hoteliere, anul 2020 a fost o provocare prin prisma extinderii companiei la nivel national. După aproape 25 de ani de când activăm pe piața din Transilvania, am ales să ne adresăm și pieței naționale prin produsele noastre, nu doar prin servicii. La începutul verii am inaugurat la Ploiești cea de a doua fabrică de prefabricate de beton, o investiție de peste 10 milioane de Euro. Odată cu această dezvoltare am trecut și printr-un proces de rebranding, produsele fiind astăzi comercializate sub numele de PETRA PAVAJE. Am diversificat și oferta acestei divizii, portofoliul numărând astăzi peste 600 de produse, de la pavaje standard și premium, la elemente pentru grădină și elemente de canalizare, tuburi de beton și alte prefabricate destinate lucrărilor de infrastructură“.

Așteptări de la anul 2021

Cu toții sperăm ca anul 2021 să readucă normalitatea. Este o dorință pe care o avem atât la nivel personal, cât și profesional. Compania noastră va împlini peste câteva luni un sfert de secol. Știm că fără oamenii din echipa noastră nu am fi putut ajunge aici, iar distanțarea socială ne-a făcut să realizăm și mai mult cât de importanți sunt ei. Astăzi, colectivul Florea Grup și al firmelor conexe (Florea Oil și BOMA) numără peste 500 de oameni, făcând din companie unul dintre cei mai mari angajatori din Transilvania. Iar planurile de dezvoltare continua și în anul ce va urma“.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conacele dărăpănate din Sălaj devin pensiuni luxoase

Articolul următor

Dezvoltarea infrastructurii de apă în județele Sibiu și Brașov: 175 de milioane de euro fonduri europene pentru următorii 3 ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share