Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un tânăr fotbalist zălăuan și-a deschis agenție de joburi

Portarul Tudor Mare, de la clubul SCM Zalău, a înființat o companie de recrutare specializată în intermedierea de locuri de muncă în Franța.

La 23 de ani, și-a făcut debutul în lumea afacerilor. După ce a absolvit Facultatea de Business, la Rennes, a decis să înfiinţeze, la finele lui 2019, o firmă care se ocupă de recrutarea forţei de muncă pentru şantierele din Franța, conform Sportul Sălăjean.

“Firma se ocupă cu recrutare de forţă de muncă pentru şantierele din Franţa. Recrutez forţă de muncă din toată România şi am colaboratori în Franţa, cu care am lucrat şi cu care ţin mereu legătura”, spune fondatorul Lux Team.

În timpul facultăţii, două zile eram la studii şi în alte trei făceam practică într-un birou. Lucram pentru o companie care se ocupa cu recrutare de forţă de muncă şi de acolo a pornit totul, iar de anul trecut am decis să îmi înfiinţez propria mea firmă.

La două luni după ce am deschis firma a început pandemia, toate au mers în jos. Am avut puţin ghinion, s-au închis graniţele şi am avut o perioadă grea, dar acum lucrurile se mişcă într-o direcţie bună. Simt că progresez în domeniul afacerilor”. El a mai evoluat la echipele clujene Viitorul, Sănătatea și în ligile inferioare din Franţa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finanțări de 7 milioane euro pentru cercetarea de la Babeș-Bolyai

Articolul următor

De marți, 12 ianuarie, orădenii își pot plăti taxele și impozitele locale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share