Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Cupio s-a extins în cinci orașe din zona Transilvaniei

Orașele Brașov, Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, Sibiu sunt localitățile din cele două regiuni în care brandul de cosmetice profesionale și-a extins rețeaua.

În 2020, un an plin de provocări, Cupio și-a continuat planul de extindere la nivel național, deschizând alte cinci magazine noi, conform platformei Retail FMCG.

Închiderea magazinelor fizice ale brandului și a saloanelor de frumusețe, principalii consumatori ai produselor Cupio, au determinat conducerea și managementul companiei să se focuseze în perioada stării de urgență pe creșterea vânzărilor în online, prin intermediul portalului dedicat.

După ieșirea din ”lockdown”, activitatea magazinelor sale din România a fost reluată. Brandul a adăugat noi puncte de vânzare la nivel național. Noile magazine s-au deschis în Târgoviște, Craiova, Brașov, București, Ploiești.

Acestora li se alătură celelalte magazine din Timișoara, Cluj, Arad, Sibiu, Iași, Suceava și Constanța. Brandul este specializat în produse profesionale din categoriile manichiură, machiaj, epilare și îngrijire corporală. Printre rețelele de magazine de cosmetice din România se mai numără Sephora, Douglas, DM, Gerovital.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tranzacție record, CBRE asistă P3 în prelungirea contractului Carrefour

Articolul următor

CTP va avea centru logistic la Turda

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share