Real Estate Ultimele stiri

Compania IULIUS și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași lansează cursul Real Estate Business Management

Peste 140 de studenți s-au înscris, în doar o săptămână, la cursul „Real Estate Business Management” organizat de compania IULIUS în parteneriat cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Cursul, care va fi susținut de profesioniști din companie, confirmă implicarea activă a IULIUS în domeniul educațional și contribuția la formarea noilor generații. La final, tinerii vor avea posibilitatea să obțină un internship plătit la IULIUS.

Compania IULIUS are peste 30 de ani de experiență în domeniul real-estate, fiind singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din țară. Educația este una dintre cele trei direcții în care compania a ales să se implice în orașele în care este prezentă, alături de comunitate și mediu. De această dată, cursul lansat în parteneriat cu mediul universitar are scopul de a aduce realitatea din real-estate în mijlocul tinerilor care își doresc o carieră în acest domeniu, printr-un transfer de experiență între generații. „Pe o piaţă a muncii dinamică, precum cea din România, o combinaţie reală între teorie şi practică este de preferat pentru cei care caută succesul. În acest sens, specialiştii IULIUS vin în întâmpinarea nevoii studenţilor noştri de a se apropia de realitatea imediată, oferind o cale de a înţelege aplicabilitatea cunoştinţelor dobândite, determinând fixarea cunoştinţelor în memorie şi, ulterior, transformarea lor în comportamente”, a declarat prof. univ. dr. Teodora Roman, decanul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Începând cu semestrul al doilea al anului universitar 2020 – 2021, studenții din anul I de la programele de masterat din domeniile Management, Marketing și Administrarea Afacerilor din cadrul FEAA au posibilitatea de a participa gratuit la cursul „Real Estate Business Management”, o introducere aplicată în domeniul dezvoltării și operării proiectelor mixed-use, centrelor comerciale și clădirilor de birouri. Disciplina este facultativă, presupune două ore de curs și două ore de seminar pe săptămână și va fi predată de specialiști cu experiență din compania IULIUS, din sfere diferite de activitate. Pe parcursul întregului semestru, studenții vor învăța despre managementul activelor, cel operațional și tehnic, închirieri, prospectare și selecția chiriașilor, gestionare financiară, indicatori de performanță, marketing și comunicare și multe altele, ancorate în situații concrete și aplicabile unui portofoliu vast de proprietăți.

„Responsabilitatea IULIUS ca dezvoltator, dar și ca membru al comunității, transcede limitele unei companii obișnuite. În contextul în care, zilnic, interacționăm cu 150.000 de vizitatori și peste 15.000 de angajați din clădirile de birouri, investiția în formarea noilor generații este un pariu pe continuitatea unei societăți sustenabile. Astfel, credem că implicându-ne în sistemul educațional, ne ajutăm și pe noi înșine, prin pregătirea unor viitori specialiști în domeniu, dar reușim și să diversificăm abilitățile și cunoștințele pieței muncii. În plus, am încercat să creăm un curs axat în totalitate pe partea practică, care le oferă tinerilor ocazia să interacționeze cu aspecte ancorate în realitatea de zi cu zi a proiectelor pe care le administrăm”, a declarat Sebastian Mahu, Head of Asset Management IULIUS.

Cursul va fi susținut de către Nicolae Ghiba, Coordonator Activități Financiare de Operare IULIUS și doctor în Finanțe, și Sebastian Mahu, Head of Asset Management IULIUS, cu sprijinul altor specialiști din companie. Pentru că s-au înscris mai multe persoane decât locurile disponibile, va fi realizată o etapă de selecție. După finalizarea cursului, tinerii vor avea posibilitatea să urmeze un internship plătit în cadrul companiei IULIUS, iar disciplina va figura în suplimentul care însoțește diploma programului de masterat.

Related posts

UPU Oradea se mută în 43 de containere modulare dotate corespunzător

Traian Dan

Germanii de la Eckerle plusează la salarii: 4.000 de lei pentru operatori

Nora Dumitrescu

#Viața după COVID-19. Chestionar pentru un set de soluții pentru mediul de afaceri

Traian Dan

Clujul va coordona introducerea inteligenței artificiale în Europa

Nora Dumitrescu

Tenaris a premiat cei mai buni studenți de profil tehnic din țară

Nora Dumitrescu

Ansamblu rezidențial în stil toscan, la Arad

Stefana Muresan

Inspecția muncii a controlat fabricile de textile din Cluj

Nora Dumitrescu

Elis Pavaje a finalizat achiziția fabricii Fruhwald, investiție de peste 1 mil. euro

redactia

Aeroportul Internațional Timișoara, trafic în creștere; destinații preferate: București și Londra

Stefana Muresan

Umbrărescu a început lucrările la prima autostradă din Moldova

Stefana Muresan

Barajele din zona Transilvaniei vor fi evaluate

Nora Dumitrescu

Pregătire științifică și antreprenorială pentru viitorii farmaciști la UMFST Târgu Mureș

Stefana Muresan

Primul abonament de bere artizanală din România, lansat de The Beer Institute

Papuc Irina

26 iunie 2020 – Ce vinuri bem în acest weekend, 3 vinuri pentru 3 seri. Recomandările lui Cătălin Păduraru, Preşedintele VINARIUM International Wine Contest

redactia

Germanii ridică un data center cu 300 de rack-uri la Cluj

Nora Dumitrescu

Cu aplicația DreamLab puteți ajuta la lupta împotriva cancerului la sân

Ligia Voro

Dentons Europe SPARL, consultantul juridic selectat pentru IPO Hidroelectrica

Ligia Voro

Bihor: Licitație pentru construirea a trei bazine didactice de înot

Stefana Muresan

Apar fabrici austriece de materiale de construcții la Cluj și Arad

Nora Dumitrescu

Continuă înscrierile pentru „Capitala europeană a inovării”: 1 milion de euro este premiul pentru orașul câștigător

Papuc Irina

Băutură produsă în Satu Mare, vândută cu 2000 de euro în străinătate. Este ambalată cu fir din aur

redactia

Aeroportul Oradea: Investitii pentru orizonturi largi si senine

Ionut Oprea

Cu bani europeni rețeaua de distribuție a apei din județul Satu Mare va fi extinsă cu 260 km, iar rețeaua de ape uzate cu 450 km.

Gruita Ienasoiu

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 de companii românești din Județul Bihor

Traian Dan

Leave a Comment