Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Doctorul Vlad Cristian Deac, noul președinte al Federației Patronilor Bihor

Joi, 28 ianuarie 2021, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Federației Patronilor Bihor (FPB). Cu această ocazie, reprezentanții companiilor membre FPB l-au ales ca președinte pe dr. Vlad Cristian Deac. Acesta preia astfel conducerea celei mai vechi organizații patronale din România, de după Revoluție, după un interimat de jumătate de an asigurat de Vasile Fonoage.

Prin noul mandat al președintelui ales, dr. Vlad Cristian Deac, Federația Patronilor Bihor își propune să identifice împreună cu membrii săi, alături de autorități și colaboratori, oportunitățile comune și să creeze un mediu de afaceri cât mai propice dezvoltării societății orădene în primul rând. Contextul în care se preia mandatul de președinte al Federației este unul în care, atât în țară cât și în lume, au loc schimbări majore datorită condițiilor pandemice. Suntem după aproape un an de adaptări continue, atât la nivel de companie cât și la nivel personal în relațiile sociale, ceea ce duce și la o oarecare epuizare, dar care necesită totodată și o repliere, o reinventare continuă, astfel încât să se poată face față provocărilor ce urmează. Din programul propus de către președintele ales al FPB, se remarcă următoarele: întărirea capacității administrative a Federației Patronilor Bihor; desfășurarea de activități de promovare și reprezentare a membrilor atât în comunitate, cât și în relația cu instituțiile Statului; identificarea de oportunități pentru Federație și membrii săi, inclusiv accesarea de fonduri nerambursabile, pentru crearea unui mediu de afaceri competitiv.

Federația Patronilor Bihor se arată deschisă inițiativelor membrilor săi, dar și a partenerilor cu care în ultimii ani a semnat protocoale de colaborare și parteneriate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE îl atrage în echipa sa pe Muler Onofrei, un expert cu peste 18 ani de activitate în real estate

Articolul următor

Rezervele internaţionale ale României (valute plus aur) în creștere la BNR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share