Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Britanicii de la Endava s-au pus pe angajări de profesioniști la Mureș

Cea mai mare companie de tehnologia informației din Cluj, Endava România, a pornit o campanie de recrutare de programatori și ingineri pentru biroul său din Târgu-Mureș.

Principalele posturi vizate aici de grupul britanic sunt de Senior .Net Developer, Senior Java Developer, Senior React Developer, Senior Android Developer, Senior Automation Tester și Data Engineer, cu specificația că viitorii angajați vor putea opta pentru un program flexibil de lucru și munca de acasă.

Acestora li se promit, ca beneficii, asigurare de sănătate privată, indemnizație lunară pentru sport, tichete de masă, abonamente la platforme de învățare online, acces la drumeții și evenimente sportive, bonus pentru recomandarea altor persoane, posibilitatea  de achiziționare de acțiuni ale companiei la un preț preferențial.

Grupul britanic prezent cu șapte centre de livrare avea disponibile, la finele anului trecut, 90 de posturi pentru România, printre orașe figurând Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara sau Târgu-Mureș. Endava a înregistrat o majorare a numărului de joburi ca urmare a creșterii cererii de servicii de digitizare la nivel global.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Photo Booth perfect pentru evenimentul tau

Articolul următor

Podul care va decongestiona traficul industrial la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share