Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Holcim România a lansat prima gamă de betoane verzi cu emisii reduse de CO2

În premieră pentru industria materialelor de construcții din România, Holcim România, cel mai mare producător local, lansează ECOPact – prima gamă de betoane verzi din industrie, cu emisii de CO2 reduse cu peste 30%, creată pentru a accelera tranziția către construcțiile sustenabile.

Totodată, compania se repoziționează și dezvoltă un nou model de afaceri, intitulat ECONCEPT. Noul model de business are la bază o ofertă inovatoare din punct de vedere al impactului climatic, care include trei direcții complementare: ECO Soluții (produse și soluții verzi, cu amprenta scăzută de CO2), ECO Servicii (consultanță și instrumente pentru construcția de proiecte sustenabile) și ECO Scor (evaluare și certificare a performanțelor climatice a produselor din portofoliu).

Noua gamă de betoane verzi are un spectru larg de utilizare, de la construcții civile rezidențiale și non-rezidențiale, construcții industriale și hidrotehnice, construcții speciale industriale și până la construcții speciale pentru transporturi pe apă și structuri marine. Prin intermediul noii game de betoane de înaltă performanță, Holcim România contribuie activ la reducerea amprentei de CO2 a oricărei construcții.

Holcim (România) SA activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România. Compania deţine ciment fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 18 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea alocă o sumă record pentru investiții în anul 2021, un miliard de lei

Articolul următor

Clinica Hope și-a făcut sediu nou la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share