Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fotbalul juvenil românesc, finanțat de la Cluj

Banca Transilvania (BT) Cluj a devenit partener al oficial al fotbalului autohton printr-un contract cu Federaţia Română de Fotbal (FRF) pentru susţinerea echipelor naţionale de juniori.

Banca din Cluj va fi partenerul principal al echipelor U19, U18, U17, U16, U15, susţinând și U21, calificată la Campionatul European de Fotbal 2021. „BT se implică în fotbal, dar de fapt investim în viitor, în naţionalele U21. Nu suntem «o bancă», ci banca antreprenorilor români, iar antreprenorii şi băieții de la tineret seamănă.

Toţi au trecut de juniorat, trag tare şi au foamea succesului, pe care îl obţin cei cu gândul la muncă şi investesc în rezultate. La antreprenori şi la tineret important este să vedem că România creşte curajos”, a spus Omer Tetik, director general al BT.

“BT va fi sponsor principal pentru toate reprezentativele de juniori, alegând astfel să investească în viitorul fotbalului românesc. Prin acest parteneriat, se pun bazele și unui nou concept în fotbalul românesc prin dezvoltarea unui curs de educație financiară pentru tinerii fotbalişti”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele FRF. Banca din Cluj susţine şi alte sporturi din România, precum baschet, tenis, auto-moto.

Total
21
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se pregătește amplasamentul noului spital de 30 de milioane de euro din Oradea

Articolul următor

Rompetrol și MOL își împart serviciile pe A1 și A2

Citește și:
Citeste mai mult

Tenaris și-a fixat strategia pentru România

Grupul metalurgic cu fabrică la Zalău se va concentra pe competitivitatea produselor, siguranța angajaților și protecția mediului. “Un…
Zi de Zi știri economice:
Total
21
Share