Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mai multe localități din Transilvania vor fi vizitate de maşinile Google Street View

Maşinile maşinile Google Street View se întorc în România primăvara aceasta. În următoarele luni, până în octombrie 2021, vor vizita peste 100 de localităţi, pentru a actualiza imaginile Street View din oraşe, şosele şi autostrăzi pe Google Maps.

Printre localitățile din Ardeal și Banat vizitate de mașinile maşinile Google Street View se regăsesc: Oradea, Salonta, Cluj Napoca, Sibiu, Lugoj, Timișoara, Arad, Alba Iulia, Brad, Brașov, Făgăraș, Sighișoara, Bistrița, Târgu Mureș, Turda, etc.

Cea mai recentă actualizare a imaginilor Street View în România a avut loc în 2019, când au fost preluate imagini din cele mai importante oraşe din România şi zonele adiacente acestora, precum şi şosele care le conectează.

Maşinile Google Street View se întorc în România primăvara aceasta. În următoarele luni, ele vor străbate şosele ţării şi vor vizita peste 100 de localităţi, cu scopul de a actualiza imaginile Street View din oraşe, şosele şi autostrăzi pe Google Maps. Preluarea de imagini 360 de grade Street View în România va începe vineri, 26 martie”, a informat gigantul american Google.

Lista actualizată şi completă a zonelor care vor fi fotografiate de maşinile Street View în România poate fi consultată aici: https://www.google.com/streetview/explore/#sv-headed.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiectele clusterelor din Ardeal, respinse în serie la București

Articolul următor

38 de firme, interesate de Varianta Ocolitoare Sud a Sibiului: șase oferte pentru Studiul de Fezabilitate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share