Inovatii IT&C Ultimele stiri

Tassis, prima aplicație din România de pontaj online şi management al timpului, echipelor şi proiectelor

Dezvoltatorul de aplicații IT, Elysian Software, lansează Tassis, prima aplicație de pontaj online şi management al timpului din România. Tassis gestionează eficient timpul, echipa şi proiectele, oferind rapoarte şi statistici managerilor de echipe şi proiecte, precum şi sprijin specialiştilor de HR-contabilitate în întocmirea documentelor HR necesare din punct de vedere legal. Tassis vine în ajutorul fiecărei părți co-interesate de pe piața muncii, cu aplicabilitate în absolut orice industrie.

Tassis este o aplicaţi utilă pentru angajatori și manageri care au nevoie de o privire de ansamblu a activităţilor, proiectelor și echipelor, precum şi pentru angajați interesaţi de eficientizarea timpului şi muncii lor. În acelaşi timp, Tassis este un instrument simplu, eficient și ușor de folosit de pontaj care simplifică procedurile lunare ale managerilor de HR.

Tassis răspunde cerințelor legale impuse prin Ordonanța de Urgență nr. 53 din 4 august 2017: evidența clară a orelor de muncă ale angajaților, cu informații exacte referitoare la începutul și sfârșitul activității. În acelaşi timp, Tassis aduce multiple beneficii prin introducerea funcţionalităţilor de gestionare a activităţilor, proiectelor şi echipelor.

„Mai ales în contextul telemuncii, utilizatorii aplicației Tassis se bucură de multe avantaje, indiferent de domeniul de activitate sau funcția pe care o dețin. Pe de-o parte managerii de echipă şi angajatorii pot monitoriza în timp real munca angajaţilor, pe de altă parte au la finalul lunii statistici ale eficienţei echipei şi rapoarte pentru facturarea serviciilor către clienţi. În acelaşi timp, managerii de HR au la dispoziţie toată informaţia necesară raportărilor legale.

Cu ajutorul Tassis, activităţile sunt mai bine împărțite, planificarea și finalizarea proiectelor mai uşoare, înlăturând nevoia de ședințe interminabile prin înlocuirea acestora cu update-urile necesare tuturor direct în aplicație.”, a declarat Radu Milos, Co-Fondator şi CTO Elysian Software.

Funcţionalităţile Tassis aduc multiple beneficii precum managementul timpului: pontaj online simplu și accesibil de pe orice dispozitiv, şabloane program, managementul orelor suplimentare şi zilelor libere, foi de activitate online etc; managementul proiectelor: gestionarea portofoliului de clienți, monitorizarea proiectelor şi organizarea activităţilor, gestionarea responsabilităţilor echipei şi progresului activităţilor, stabilirea termenelor limită şi nivelurilor de prioritate etc.; administrarea echipei: administrarea echipei şi a documentaţiei legale necesare, stabilirea rolurilor şi organigramei, geofensing, anunţuri interne etc.; rapoarte şi statistici: Foaie colectivă de prezență, rapoarte şi statisticic pentru clienţi cu orele lucrate, per proiecte şi activităţi, rapoarte şi statistci ale muncii fiecărui angajat şi echipă etc.

Tassis este de asemenea un instrument apreciat şi de către angajați, ajutându-i să îşi gestioneze mai ușor şi mai organizat timpul, abordând un stil de lucru transparent, calculând și comunicând mai ușor orele suplimentare.

Tassis vine și în ajutorul freelancerilor cu organizarea proiectelor și justificarea cu ușurință a timpului lucrat pentru un client. De asemenea, aceasta oferă o facturare corectă, generează grafice, identificarea activităților care reduc productivitatea și obținerea de statistici cu privire la fluxul de muncă. În același timp, Tassis oferă o mai bună prognoză a timpului de execuție și costului proiectelor viitoare.

„În 2016, pornind de la o nevoie internă a echipei Elysian Software, am început să dezvoltăm o aplicaţie internă de pontaj online pentru a oferi flexibilitate echipei şi transparență muncii de zi cu zi. Între timp, utilizând softul, am identificat nevoia de a adăuga şi funcționalitățile de management al proiectelor şi activităţilor, care lipsesc acum în orice altă aplicaţie de pontaj existentă pe piaţă. După folosirea cu succes pe plan intern a aplicaţiei, am oferit acest instrument în sprijinul comunității de business. Lansăm acum un produs nou, Tassis, care mult mai performant, cu funcţionalităţi noi, complexe, adaptate nevoilor pieței internaționale. Tassis s-a născut din dorinţa de a simplifica şi munca altor companii, angajați dar și a freelancerilor interesați de o imagine de ansamblu clară a activității lor.”, a declarat Radu Milos, Co-Fondator şi CTO Elysian Software.

Elysian Software este o companie specializată în dezvoltarea şi implementarea de produse şi soluţii IT adaptate nevoilor afacerilor. Folosind cele mai noi și flexibile tehnologii, având o echipă pasionată de tehnologie, cu pregătire şi experienţă vastă în domeniul IT, Elysian Software aduce la îndemână companiilor soluţii IT inovatoare și eficiente, asigurându-le astfel flexibilitate și adaptabilitate într-un context economic aflat în continuă schimbare.

Related posts

Palatul Ullmann și Casa Venețiană din Oradea, reabilitate cu peste 3,5 mil. lei

Stefana Muresan

Viața merge înainte! ,,O pădure cât o țară” – Oradea plantează pe timp de pandemie

Traian Dan

Danezii de la Rockwool demarează construcţia celei mai mari fabrici de vată minerală din România. CON-A, antreprenor general

Stefana Muresan

Proiect de reabilitare cu fonduri europene a Muzeului Etnografic al Transilvaniei

Stefana Muresan

NEPI Rockcastle amână deschiderea Shopping City Târgu Mureș

Ligia Voro

Fermierii pot obține ajutoare de 120.000 de euro

Nora Dumitrescu

Prețurile pentru comunicații în UE: Cel mai scump, în Belgia, cel mai ieftin, în România

Ion Surdu

Virgil Păunescu, Oncogen: „Sunt primul român vaccinat împotriva Covid-19 cu vaccinul dezvoltat la Oncogen. Statul nu a făcut nimic, zero fonduri pentru finanțare”

Papuc Irina

Lansarea proiectului Teaching and Educating for Sustainability, finanțat prin programul Erasmus+, la Universitatea de Vest din Timisoara

redactia

Tren de mare viteză Budapesta-Cluj-Bucureşti. Ungaria pregătește studiul de fezabilitate

Stefana Muresan

AUTOMOTIVE EXPO & B2B MEETINGS 2021: Physical & Virtual

redactia

Sălile de fitness se mută în online. Cum își gestionează afacerea un cuplu din Sibiu

Ion Surdu

Inspecțiile fiscale, anularea unor acte ale Fiscului sau competența de soluționare a contestațiilor contra actelor fiscale: modificări la Codul de procedură fiscală

Ion Surdu

Producătorul orădean de volane pentru Porsche a angajat muncitori din Sri Lanka

Traian Dan

Muncitorilor de la Silcotub li se verifică temperatura la poarta fabricii

Nora Dumitrescu

Sub președinția României la Consiliul Uniunii Europene, 800 de experți UE prezenți în Timișoara

redactia

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 companii românești din Județul Brașov

Ion Surdu

Sprijin financiar de până la 1.500 euro/an pentru comasarea terenurilor agricole

Stefana Muresan

Omul de afaceri Horia Ciorcilă a cumpărat Hotelul Sport cu 3,65 de milioane de euro

redactia

  PR32F73 –  hibridul de aur în Insula Mare a Brăilei

redactia

Câștigătorul licitațiilor pentru construcția a încă 33,9 km din autostrada Transilvania – Asocierea Trameco SA – Vahostav-SK, a.s. – Drumuri Bihor SA – Drum Asfalt SRL – East Water Drillings SRL

redactia

CCIA Arad – parteneriate pentru a veni în sprijinul celor care accesează Programul StartUp Nation

Stefana Muresan

5GAA Releases New 2030 Roadmap for Advanced Driving Use Cases, Connectivity Technologies and Radio Spectrum Needs

Ionut Oprea

22 martie 2021, termenul final pentru depunerea ofertelor la drumul expres Oradea – Arad

Traian Dan

Leave a Comment