Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parteneriat între SPEEDWELL și ROVERE MOBILI pentru a oferi mai multe beneficii clienților THE IVY și RECORD PARK

SPEEDWELL anunță semnarea unui nou acord de parteneriat cu ROVERE MOBILI, pentru proiectele rezidențiale THE IVY și RECORD PARK. Scopul acestei colaborări este de a furniza oferte personalizate pentru produse de mobilier, actualilor și viitorilor proprietari din cadrul celor două ansambluri rezidențiale.

SPEEDWELLL, compania care dezvoltă THE IVY, în zona de nord a Bucureștiului, și RECORD PARK în Cluj-Napoca, oferă un nou beneficiu pentru cumpărătorii din cadrul celor două proiecte. Prin semnarea unui acord de parteneriat cu unul dintre cei mai mari furnizori de mobilă premium din România, ROVERE MOBILI, dezvoltatorul adaugă o nouă componentă de calitate, prin punerea la dispoziția clienților, de piese de mobilier realizate din materiale superioare, personalizabile și ușor de adaptat pentru orice fel de spațiu.

THE IVY este ansamblul rezidențial localizat pe strada Jandarmeriei, în nordul Bucureștiului, din apropierea pădurii Băneasa, ce va cuprinde un total de 800 de apartamente în cadrul a 10 clădiri un un regim de înălțime P + 6. Clienții THE IVY pot alege dintr-o gamă variată de unități, de la studiouri la apartamente de 2, 3 și 4 camere sau penthouse-uri. Toate au acces la facilități concepute pentru un stil de viață modern (restaurant, grădiniță, club de fitness cu piscină și magazin).

Lucrările de construcție pentru faza 1, compusă din 2 clădiri și 228 de apartamente, au început la sfârșitul anului trecut, iar prima clădire urmează să fie livrată în iunie 2022. În momentul de față, 57% din stocul disponibil de apartamente a fost vândut.

RECORD PARK este un proiect de tip mixed-use, dezvoltat de Speedwell în Cluj-Napoca, în apropiere de centrul orașului. Lucrările de construcție au fost finalizate, adăugând 236 de apartamente pieței imobiliare din Cluj, dintre care 98% au fost vândute și le sunt livrate proprietarilor.

“Suntem bucuroși să anunțăm semnarea unui parteneriat cu ROVERE MOBILI. Calitatea este un laitmotiv în toate proiectele SPEEDWELL. Drept urmare, am ales să construim parteneriate cu companii reprezentative. O astfel de abordare poate avea doar efecte pozitive, în special pentru clienții noștri. Datorită acestui parteneriat dintre SPEEDWELL și ROVERE MOBILI, rezidenții proiectelor noastre vor beneficia de mobilă premium la prețuri preferențiale, care va contura designul interior al apartamentelor. La fel ca proiectele pe care le dezvoltăm, ROVERE creează piese personalizabile, potrivite pentru orice preferință în materie de design.” declară Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator SPEEDWELL.

ROVERE MOBILI este unul dintre cei mai mari furnizori de mobilă premium de pe piața românească. Cu o experiență de peste 20 de ani, brandul reprezintă designul de calitate superioară, cele mai noi trenduri pentru amenajările interioare și inovație. Compania are o rețea mare de showroom-uri ROVERE MOBILI în cele mai importante orașe, așa cum sunt București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu-Mureș, Timișoara, și VENETA CUCINE în București și Timișoara, alături de magazinul online roveremobili.ro.

“Pentru ROVERE MOBILI, parteneriatul cu SPEEDWELL pentru ansamblurile THE IVY din București și RECORD PARK din Cluj-Napoca, reprezintă o continuare naturală în dezvoltarea segmentului nostru de business rezidențial. Compania noastră oferă consultanță, suport și extra beneficii proprietarilor, pentru amenajarea apartamentelor din cele două ansambluri rezidențiale. Cel mai important lucru pentru compania noastră este să rămânem cât mai aproape de clienții noștri, atât cei potențiali, cât și cei existenți, și să le oferim, pe lângă calitatea și design-ul premium care ne caracterizează, și inovație constantă pe toate nivelurile. De asemenea, mobilierul ROVERE MOBILI este complet personalizabil și adaptabil oricărui tip de spațiu, astfel încât, fie că vorbim de o garsonieră sau un penthouse, clienții să se bucure de același confort și calitate a serviciilor și produselor noastre.” – Ionela Bercu, Managing Director ROVERE MOBILI.

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, THE IVY, TRIAMA Residence și MIRO în București, PALTIM în Timișoara și RIVERSIDE City în Râmnicu-Vâlcea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Holcim deschide o „Școală Tehnică” în domeniul construcțiilor la Aleșd

Articolul următor

Corteva raportează rezultatele financiare pentru trimestrul I 2021 - Vânzarile nete au crescut

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Asociația Petrus Italus Trust - Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar "Castel Viu - Oamenii și munca în Posmuș", o intervenție culturală în comunitatea locală din Posmuș.
Citeste mai mult

Școală de vară la Castelul Teleki din Posmuș

Asociația Petrus Italus Trust – Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar “Castel Viu – Oamenii…
Citeste mai mult

Turneu de Beach Volley în Centrul Oradiei

Oradea își deschide porțile pentru a găzdui, pentru al doilea an consecutiv, prestigiosul Oradea Beach Volleyball Tournament. Între…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share