Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Adservio și Școala de Bani contribuie la educația digitală a școlilor din rural

Adservio și Școala de Bani lansează programul „Educație digitală pentru școala rurală” și invită școlile și liceele din mediul rural să aplice pentru a câștiga acces timp de un an la platforma de management educațional, Adservio. Înscrierile s-au deschis pe 12 mai și se încheie în data de 6 iunie.

Adservio este o platformă online de management educațional, care ajută școlile să fie mai eficiente și să întărească legătura cu elevii și cu părinții. Cu Adservio, profesorii economisesc timp și au la dispoziție un singur instrument pentru predare – învățare – evaluare, în orice tip de scenariu. Directorii au o viziune completă asupra activității școlii și pot obține statistici și rapoarte cu un singur click. Elevii își gestionează mai ușor învățarea, iar părinții sunt la curent cu activitatea lor școlară.

Programul își propune să faciliteze transformarea digitală în mediul rural și să le ofere elevilor contexte de învățare relevante. Sunt eligibile toate școlile și liceele din mediul rural care își doresc o educație de calitate pentru elevii și profesorii lor, dar care nu au resursele necesare. Pe lângă acces în platformă, școlile vor beneficia și de pregătire pentru utilizarea ei, dar și de cursuri personalizate de educație financiară pentru profesori, elevi și părinți. Valoarea totală a programului este de 7.000 de euro.

„Am început să colaborăm cu BCR în cadrul programului de accelerare pentru companii InnovX-BCR, la care am participat la finalul anului trecut. Atunci am aflat de proiectul Școala de Bani și ne-a plăcut foarte mult conceptul: ateliere interactive, utile în viața de zi cu zi, facilitate cu pasiune și oferite tuturor, gratuit. Ne-am dat seama că educația de calitate ne unește și le-am propus să ne susțină în demersul nostru de a digitaliza cât mai multe școli din România”, spune Anamaria Boghean, Business Communications Officer Adservio.
Total
10
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

17 gospodării dintr-o comună din Alba vor avea sistem fotovoltaic pentru producerea energiei electrice. Proiect finanțat de Administrația Fondului de Mediu

Articolul următor

Spațiu comercial în loc de benzinărie: dezbatere PUZ în Alba Iulia

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
10
Share