Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Farmec vrea să se mute din oraș. Relocare pentru creșterea producției

Compania de cosmetice Farmec Cluj-Napoca are un proiect de mutare a fabricii sale în afara municipiului pentru modernizare și creștere a capacității de producție. Acesta se cifrează între 20 și 40 de milioane de euro.

Directorul societății, Mircea Turdean, susține că Farmec ar fi una dintre primele societăți din țară care ar aplica pentru un ajutor de stat, însă plafonul maxim de 500 de milioane de lei este imens, potrivit ZF.

“Am încercat ani de zile să aplicăm, dar nu am fost eligibili. Avem în plan o relocare a fabricii în afara oraşului, avem deja şi terenul. E vorba însă de o investiţie de 100, maximum 200 de milioane de lei ce ar presupune şi modernizarea producţiei şi creşterea capacităţii“.

Cel mai mare producător de medicamente din România, Terapia, a încheiat un parteneriat cu Farmec, care îi pune la dispoziție liniile sale de ambalare pentru un nou dezinfectant, Igienosept.

Farmec are un portofoliu de 600 de produse de îngrijire personală și curățenia locuinței, concepute în laboratoare performante. În 2021, rețeaua de magazine de brand cuprindea 30 de unități în toată țara. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în 30 țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Totul despre soluțiile ce conectează oamenii cu tehnologia: eveniment online pe 3 iunie

Articolul următor

Un fost jurnalist va administra Sălajul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share