Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bolt intră pe piața din Sibiu

www.VitzmanPhotography.com

Una dintre cele mai cunoscute companii de ride-hailing din Europa, Bolt, principal concurent pentru Uber, a anunțat că își lansează serviciile în Sibiu, începând din această lună.

„Marcăm începutul sezonului estival cu lansarea principalului nostru serviciu în Sibiu, în contextul în care orașul își reia treptat activitatea culturală și socială, după un an dificil. Ne dorim să fim un partener de mobilitate de încredere atât pentru sibieni, cât și pentru turiștii care aleg să viziteze o capitală culturală europeană. Iar pentru a ajunge mai aproape de acest lucru, am respectat cu strictețe toate prevederile legii cu privire la autorizațiile necesare șoferilor noștri parteneri și la condițiile de operare, pentru a oferi servicii complete și sigure”, spune Cristian Sălceanu, șeful Bolt România.

Bolt mai oferă și trotinete electrice și transport de mâncare. Prețul anunțat pentru Sibiu este unul comparabil cu cel al curselor de taxi, începând de la 8 lei pe cursă.

Bolt a fost înființat în 2013 în Estonia și a atras între timp investiții de peste 600 milioane de euro.

Potrivit presei locale, pentru a-și deschide activitatea în Sibiu, Bolt a recurtat de mai multă vreme șoferi, pentru a avea o rețea minimă de mașini care să ofere rentabilitate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investițiile nete în economia națională au crescut în primul trimestru cu aproape 10%

Articolul următor

Municipiul Oradea, printre cele șase finaliste ale Destinației Anului 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share