Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se redeschide Bazinul Grigorescu din Cluj

Bazinul Olimpic Grigorescu (BOG) din Cluj-Napoca va fi din nou funcțional din această săptămână, conform reprezentanților municipalității. 
Primăria Cluj-Napoca și Regia Autonomă a Domeniului Public au anunțat redeschiderea BOG începând de joi, 17 iunie, însă doar în condițiile în care temperatura apei va fi optimă pentru deschidere. Într-o primă fază accesul publicului va fi restricționat la 70% din capacitatea bazinului, conform specificațiilor legislației în vigoare.
Intrarea se va face pe bază de programare prealabilă telefonică. De asemenea, într-o primă etapă accesul prioritar va fi pentru clienții care au abonamente sau cursuri plătite încă dinaintea suspendării activității bazinului. Apoi, în limita capacității se vor elibera și bilete pentru alți clienți dornici să viziteze baza de agrement.
Bazinul este rezultat prin transformarea unuia dintre bazinele Ștrandului Sun și acoperirea sa cu un balon presostatic. Bazinul de dimensiuni olimpice (50 x 25 m) este dotat cu aparatură pentru fitness: (benzi de alergare acvatice), biciclete acvatice), sistem de înot contracurent pentru antrenament aquafitness.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

536 de milioane de euro pentru extinderea rețelei de apă și canalizare în județul Arad

Articolul următor

Clubul Economic Nord-American (NAEC), inaugurat la Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share