Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Monika Rajska-Wolińska, noul CEO al Colliers in CEE

Compania de consultanţă imobiliară Colliers anunță că Monika Rajska-Wolińska a fost promovată în funcția de Chief Executive Officer (CEO) pe zona Europei Centrale și de Est (ECE), inclusiv pe Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România și Slovacia, începând de la 1 august 2021. Ea este un adevărat lider în cadrul Colliers în Polonia și a fost promovată pentru a accelera creșterea în regiunea extinsă a Europei Centrale și de Est, în contextul în care compania investește într-o platformă transfrontalieră de piețe de capital.

„Este un pas important și un privilegiu să preiau rolul de CEO al Colliers în ECE, să fiu la conducerea afacerii, ghidând oamenii și clienții către viitor și către următoarea noastră etapă de creștere. Soluțiile noastre întreprinzătoare depășesc așteptările clienților și aștept cu nerăbdare să consolidăm colaborarea cu toți liderii și experții noștri pentru a accelera succesul clienților noștri chiriași, proprietari și investitori”, a declarat Monika Rajska-Wolińska, CEO al Colliers în ECE.

Rajska-Wolińska este promovată în funcția de CEO al Colliers în regiunea extinsă a ECE din rolul său actual de Managing Partner al filialei Colliers din Polonia. Ea are abilități dovedite de lider și este expert în industrie, cu mai mult de 20 de ani de experiență la Colliers, dintre care 10 ani ca Managing Partner în Polonia. Monika face parte și din consiliul de administrație pentru zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). În noul său rol, ea își propune să continue creșterea regiunii ECE, care are în prezent 540 de angajați și gestionează peste 25 de milioane de metri pătrați de proprietăți imobiliare, și să îmbunătățească serviciile oferite de Colliers în toate clasele de active pentru investitori, proprietari și chiriași. Ea va raporta direct către Chris McLernon, Chief Executive Officer, EMEA.

Actualul lider al Colliers din regiunea ECE (cu excepția Poloniei), Luke Dawson, Managing Director & Head of Capital Markets în zona ECE, este, de asemenea, promovat în funcția de Managing Director, EMEA Cross-Border Capital Markets, în contextul în care compania face o investiție majoră în echipa transfrontalieră de piețe de capital din regiunea EMEA. Dawson se va stabili în Londra începând de la 1 august 2021 pentru a conduce această inițiativă strategică.

„Monika este un lider excepțional, atât în rândul oamenilor noștri de la Colliers, cât și în întreaga industrie, pe piețele dinamice și în creștere din Europa Centrală și de Est. Suntem mândri să o promovăm în funcția de CEO al Colliers din ECE, fiind o alegere incontestabilă de lider puternic, cu capacitatea de a maximiza potențialul pieței imobiliare din regiune pentru clienții interni și transfrontalieri”, a spus Chris McLernon, CEO, Colliers EMEA. „Pe lângă creșterea în continuare a poziției noastre de lider pe piață prin vasta sa expertiză, abilitățile Monikăi, în calitate de mentor și susținător al incluziunii, diversității și sustenabilității, vor accelera impactul nostru în zona de ESG, atât pentru compania Colliers, cât și pentru clienții noștri”, a adăugat el.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

E.ON și Cramele Recaș încep construcția unei centrale fotovoltaice

Articolul următor

NetRom Software, centru de dezvoltare in ISHO Offices

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share