Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Viceguvernatorul Ciprian Iosep a vizitat cluburile Lions din Transilvania

Mai multe cluburi din zona Transilvaniei au fost incluse pe traseul viceguvernatorului Lions Clubs District 124 Romania, Ciprian Iosep.

Acesta a vizitat cluburile Lions din Sighișoara, Bistrița, Oradea, Cluj-Napoca, Turda. Temele abordate au fost principalele proiecte, comunicarea între cluburi, acțiunile antidrog, violența domestică, activitățile organizațiilor de tineret. “Cluburile din Cluj-Napoca reprezintă clar unul dintre cei mai puternici stâlpi ai Lions din România și este mereu inspirator să-i întâlnești pe prietenii Lions”, a concluzionat Iosep.

Asociația Internațională a Cluburilor Lions (AICL) a debutat în 1917, în SUA, odată cu înființarea primei organizații, la iniţiativa omului de afaceri Melvin Jones. Lions Clubs International a devenit membru fondator cu statut de ţară al Organizaţiei Naţiunilor Unite. AICL este cea mai mare organizaţie de voluntari din lume, fiind prezentă în 200 de ţări, cu 842 de districte, 45.000 de cluburi şi 1,4 milioane de membri.

În România, Districtul Lions 124, înființat în 1994, este format din 71 de cluburi în care activează 1.500 de membri. Misiunea cluburilor Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați la nevoie. Membrii săi contribuie la realizarea acestei misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Organizatorii marilor festivaluri amenință guvernul

Articolul următor

Programul Feeric Fashion Week, Sibiu, 21-25 iulie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share