Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Jazz in the Park atacă Zilele Hunedoarei

Organizatorii festivalului Jazz in the Park Cluj (JPC) cer declanșarea unei  anchete despre felul în care s-au derulat Zilele Orașului Hunedoara (ZOH), eveniment pe care îl consideră drept ilegal.

“Weekendul trecut s-au ținut la Hunedoara Zilele Orașului. Concerte, standuri, tot felul de chestii și, din câte observ, nicio restricție, nicio verificare de nimic. Eveniment organizat de Primăria Hunedoara.

Țara asta e plină de organizatori care ba și-au anulat evenimentele, ba și le-au schimbat, ba au renunțat să mai facă ceva și s-au reprofilat, din cauza regulilor aflate în vigoare. În schimb, o primărie din țară face ce vrea. Dacă un privat făcea așa ceva, avea deja probabil dosar penal. Dacă faci în privat așa ceva, se numește eveniment ilegal”, consideră fondatorul JPC, Alin Vaida.

“Cei care totuși țin evenimentele implementează măsuri extra de securitate, costuri în plus, griji să nu cumva să faci ceva greșit și să pui sănătatea oamenilor în pericol. Dacă faci eveniment doar pentru cei vaccinați, îți sare publicul nevaccinat în cap. Dacă faci evenimente pentru toți, cei vaccinați sunt reticenți să mai vină, dar totuși ești criticat pe internet pentru măsurile extra de securitate, de parcă ai de ales dacă le implementezi sau nu.

E lege! Ne chinuim de mai bine de un an să ne adaptăm condițiilor și acum, o primărie le sfidează. Mărturisesc că încă mă strădui să aflu dacă au avut control la intrarea în perimetru, însă nu am găsit nicio referire la regulile de acces în eveniment. Din câte îmi dau seama de pe net, Hunedoara e pe la vreo 20-30% rată de vaccinare.

Păi ce așteptări să mai ai de la ce și de la cine? E corect? Nici nu mai am putere să zic nimic. Mi-ar plăcea să aud de o anchetă despre asta”, spune organizatorul JPC. Mai multe dintre marile festivaluri din Cluj au fost anulate sau programate cu un număr restrâns de participanți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

101 tineri antreprenori intră în incubatorul Future Makers

Articolul următor

Prin E-MOB, ADR Centru caută soluții pentru dezvoltarea mobilității electrice în transportul public

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share