Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Swimathon Oradea 2021 caută susținători pentru susținerea celor 16 proiecte

Bihorul își cheamă acum eroii: înotătorii sau ambasadorii se pot înscrie pentru a susține cauzele preferate 16 proiecte vor să facă Bihorul mai bun, prin Swimathon Oradea 2021, în data de 28 august, de la ora 9:00, la Bazinul Crișul Oradea.

Înotătorii individuali și echipele de înotători sunt invitați să fie primii care mobilizează resurse pentru cauzele lor preferate. Pentru a înota pentru acestea, doritorii trebuie să se înscrie până în 22 august accesând următorul link: https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/echipe/creeaza . Înotătorii vor avea o pagină proprie pe care vor putea urmări fondurile atrase, sumele fiind contabilizate automat în contul proiectelor alese.

Pentru a deveni realitate, cele 16 proiecte au nevoie de cât mai mulți ambasadori. Aceștia se pot înscrie până în 27 august accesând următorul link: https://swimathon.fundatiacomunitaraoradea.ro/ambasadori/creeaza .

La rândul lor, ambasadorii promovează acţiunea şi cauzele, invitându-și prietenii să îi susțină în demersul lor inimos. Toate sumele strânse de aceștia vor putea fi urmărite pe pagina creată automat pentru ei, acestea fiind de asemenea contabilizate automat în contul proiectelor alese.

Swimathon este o competiție simbolică, organizată de Fundația Comunitară Oradea, în care oamenii se întâlnesc pentru a strânge fonduri pentru diverse cauze caritabile.

Total
39
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se caută cinci membri în Consiliul de Administrație al Aeroportului din Sibiu: „Așteptăm antreprenori de top”

Articolul următor

„Educația este esențială în construirea și consolidarea unei națiuni” - Săptămâna Haferland

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
39
Share