Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mirus Group devine chiriașul Globalworth în România

Mirus, grup internațional specializat în consultanță multidisciplinară, devine chiriașul Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est și liderul pieței de birouri în România. Suprafața tranzacționată se ridică la 700 de metri pătrați și a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox în clădirea Green Court C, pentru o perioadă de 5 ani de zile.

Cei 60 de angajați ai grupului Mirus (care include companiile Mirus, Lexington, Tax Representation și Nexia CRG) își vor desfășura activitatea în clădirea Globalworth începând cu luna octombrie 2021 și vor dispune de beneficiile celei mai mari comunități de business din țară: Globalworth District.

Dezvoltat după cele mai noi tendințe de pe piața de birouri, proiectul Green Court este certificat LEED Gold și asigură un nivel ridicat de calitate, confort și un spațiu eficient energetic. Amplasat în cea mai dinamică zonă a orașului, Floreasca-Barbu Văcărescu, la 5 minute de mers pe jos de metrou, clădirea are acces către o curte interioară relaxantă. În contextul pandemic, astfel de caracteristici au devenit tot mai importante în procesul de închiriere.

„Starea de bine a angajaților, precum și siguranța acestora au devenit elemente-cheie în negocierile tranzacțiilor post-pandemice. Ne bucurăm că o companie renumită la nivel global se alătură comunității noastre de business și apreciază eforturile continue pe care le depunem. Green Court este un spațiu inovativ, plin de culoare, în care ideile noi prind contur și creativitatea își face ușor loc. Îi urăm bun venit echipei Mirus și suntem convinși că acesta va fi un parteneriat pe care îl vom consolida de la un an la altul. Îi dorim multe proiecte de succes la noi acasă și îi mulțumim pentru încrederea oferită”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Tendința de întoarcere la birou este deja resimțită în piața din România, ca un semn de revenire la normalul de dinaintea pandemiei. Tot mai mulți parteneri de business Globalworth spun că a lucra de acasă nu poate fi o soluție pe termen lung, deoarece angajaților le este greu să își delimiteze viața personală de cea profesională, lipsindu-le interacțiunea cu colegii.

„Fiecare relocare a însemnat o nouă etapă în dezvoltarea firmei noastre și ne bucurăm să fim în cea mai mare comunitate de business din țară, Globalworth District. Pentru noi este foarte important să construim parteneriate cu organizații ale căror valori și leadership le împărtășim și le regăsim în cultura firmei noastre.

Noul birou va avea multiple facilități și săli de conferințe, precum și un design care să creeze un mediu de lucru funcțional și relaxant. Amplasarea și proximitatea mijloacelor de transport, dar și a birourilor a numeroși clienți și parteneri ai noștri, reprezintă avantaje esențiale pentru noi”, a adăugat Raluca Țuțu, Partener, Tax Services, Mirus Group.

În luna iulie, Globaworth a lansat campania OFFICE RENAISSANCE pentru a marca întoarcerea chiriașilor în clădirile de birou din portofoliu. Inspirată de direcția artistică pe care investitorul mereu a urmat-o, campania subliniază mesajul de întâmpinare al Grupului către persoanele care lucrează fizic sau vizitează proprietățile Globalworth. Din ce în ce mai multe companii se alătură celei mai mari comunități de business din România, Globalworth District, și au anunțat intenția de a reveni fizic la birou. Decizia lor a fost susținută de convingerea că un mediu de lucru sănătos și sigur crește productivitatea, încurajează creativitatea, inovația și promovează o cultură corporativă coerentă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

La Arad se dă restartul târgurilor agricole cu Agromalim 2021 (2 – 5 septembrie)

Articolul următor

Adunarea Generală a Consiliului Autorităților Locale din România și Republica Moldova se va desfășura la Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share