Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zalăul va avea două coridoare de mobilitate

Strategia pentru municipiu include crearea a două rute cu străzi complet modernizate, alternative la Bulevardul Mihai Viteazul.

Rutele modernizate complet traversa Zalăul în paralel cu artera principală. “Vorbim de modernizări cu bani europeni, în termenii proiectelor pentru finanțare, coridoare de mobilitate urbană, care traversează orașul de la un capăt la altul. Proiectele de mobilitate sunt finanțate cu prioritate în sesiunea 2021-2027, așa că le pregătim din timp.

Lucrăm la studiul de fezabilitate și la proiectul tehnic, să fim gata pe când se deschide sesiunea de finanțare. Implicarea pentru rezultate mari în perioada 2016-2020 ne-a adus un succes apreciat în țară și tragem tare și pentru sesiunea actuală, să aducem bani buni pentru modernizarea și dezvoltarea Zalăului”, argumentează reprezentanții municipalității.

Prima dintre aceste rute (coridor de mobilitate), începe de la centură, cu str. Valea Miții, va continua cu S. Bărnuțiu (modernizată deja), cu Maxim Gorki, cu Cloșca (modernizată), cu N, Titulescu, prin strada G. Coșbuc și cu Parcului, apoi se ajunge în Centru, la Primărie, în 22 Decembrie (deja modernizată) și pe G. Doja (modernizată de asemenea).

Cealaltă rută include străzile L. Kossuth (de la interesecția cu C. Coposu, acum în reabilitare), A. Șaguna, G. Lazăr, T. Vladimirescu, Fabricii și Depozitelor, de unde se ajunge spre gară. “Asigurăm legături rapide la centură atât din Dumbrava, cât și din centru și avem în vedere una și din str. G. Doja, din Brădet”, precizează viceprimarul Teodor Bălăjel.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Antreprenorii români care deţineau magazine fizice au lansat magazine online în pandemie

Articolul următor

Adopția plăților online, cel mai mare efect al pandemiei în industria de asigurări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share