Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Piața de 1 milion de euro a Șimleului, gata anul viitor

Lucrările de modernizare a pieței agroalimentare din orașul Șimleu Silvaniei vor fi terminate în 2022, gradul de realizate a proiectului fiind sub jumătate.  

„Acestea avansează bine, anul viitor fermierii o să desfacă produsele într-o piață nouă și modernă. Am apreciat organizarea, curățenia și modul ordonat și profesionist în care se fac lucrările, care depășesc procentul de 40%, deci e bine. O notă bună constructorului care ne consultă pentru fiecare detaliu sau problemă pe care o sesizează” – primarul Cristian Lazăr.

Proiectul de 5 milioane de lei a fost promis încă din 2016 de către fosta conducere a instituției. Acesta a fost scos de trei ori licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP), la primele două neprezentându-se nicio ofertă, iar la ultima, una singură.

Lucrarea începută în 2020 și care definește o viitoare piață cu aspect rustic avea prevăzut un termen de realizare de doi ani. Între timp, comercianții au fost mutați pe fosta platformă industrială a fabricii de lactate, de pe strada Tudor Vladimirescu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitarii clujeni vor promova producătorii locali

Articolul următor

Jurnaliștii – vedetele Galei Presei Mureșene 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share