Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Piața de 1 milion de euro a Șimleului, gata anul viitor

Lucrările de modernizare a pieței agroalimentare din orașul Șimleu Silvaniei vor fi terminate în 2022, gradul de realizate a proiectului fiind sub jumătate.  

„Acestea avansează bine, anul viitor fermierii o să desfacă produsele într-o piață nouă și modernă. Am apreciat organizarea, curățenia și modul ordonat și profesionist în care se fac lucrările, care depășesc procentul de 40%, deci e bine. O notă bună constructorului care ne consultă pentru fiecare detaliu sau problemă pe care o sesizează” – primarul Cristian Lazăr.

Proiectul de 5 milioane de lei a fost promis încă din 2016 de către fosta conducere a instituției. Acesta a fost scos de trei ori licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SICAP), la primele două neprezentându-se nicio ofertă, iar la ultima, una singură.

Lucrarea începută în 2020 și care definește o viitoare piață cu aspect rustic avea prevăzut un termen de realizare de doi ani. Între timp, comercianții au fost mutați pe fosta platformă industrială a fabricii de lactate, de pe strada Tudor Vladimirescu.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitarii clujeni vor promova producătorii locali

Articolul următor

Jurnaliștii – vedetele Galei Presei Mureșene 2021

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share