Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii și procesatorii din Cluj expun la Gherla

Târgul Produs de Cluj de la Gherla (17 și 19 septembrie) va fi o sărbătoare dedicată toamnei și micilor întreprinzători locali. Manifestarea expozițională derulată de Asociația Produs de Cluj se bucură de parteneriatul Primăriei Gherla.

„Gherla este avanpremiera Zilelor Recoltei de la Cluj-Napoca, ultima mare manifestare din municipiul reședință. Asta nu înseamnă că nu dăm importanța cuvenită vechiului Armenopolis, dimpotrivă, îi mulțumim că ne este alături în ceea ce presupune promovarea culturii și a economiei locale” – Alin Tișe, președinte Consiliul Județean Cluj.

Vor fi prezenți 30 de expozanți cu legume și fructe de sezon, dulcețuri, gemuri și zacuscă, uleiuri presate la rece, miere de albine, sucuri naturale, dulciuri de casă. Meșterii artizani vor fi prezenți cu ii, cămăși tradiționale, podoabe lucrate de mână, produse de marochinărie, jucării, obiecte sculptate în lemn.

Gherlenii vor avea parte de o mustărie tradiţională, cu degustare, iar bucătarii vor delecta cu preparate la grătar. Nu va lipsi parcul de distracții, cu mașinuțe tamponabile, carusel și trenuleț, rangers.

Accesul va fi condiționat de purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale. Intrarea și ieșirea vor fi marcate distinct, la fiecare stand vor fi amplasate dozatoare pentru dezinfectarea mâinilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

APIA preia Cereri de sprijin pentru împăduriri și crearea de suprafețe împădurite

Articolul următor

Jocozaur.ro lansează online primul film documentar românesc despre jocurile de societate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share