Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Marty au inaugurat prima franciză din România, în Oradea

Implementarea acestui proiect a durat aproximativ doi ani de zile și a presupus o investiție de peste 1,5 milioane de euro. Restaurantul dispune de 250 de locuri.

Nevoia de a împărtăși tuturor experiența unui loc în care să vrei să te întorci de fiecare dată i-a motivat pe cei din grupul Marty să ducă povestea mai departe, de data aceasta în Oradea, pe strada Zorelelor 14A din parcul Salca, deschisă publicului din 1 octombrie.

Aici se găsește amprenta ultimilor 21 de ani în cele mai bune rețete ale casei. Ingredientele folosite în bucătăriile Marty sunt doar ingrediente locale. Iubitorii de bere craft vor avea șansa să descopere noi gusturi și arome, iubitorii de vinuri vor putea alege dintr-o selecție de 44 de etichete, iar iubitorii de experiențe culinare extraordinare vor putea testa din preparatele consacrate ale brandului și pot alege dintre cheesecake, burger, pizza, costițe, boluri sau orice alt preparat din meniul complet al restaurantului. Meniul restaurantului pune la dispoziția clienților meniuri preparate după rețete din bucătăria americană, cea mediteraneană și cea asiatică.

Fondat în anul 2000, Marty Restaurants este cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca, având în acest moment 8 unități, dintre care una în București. Grupul Marty operează șase branduri printre care se numără Olivo Caffe & Bistro, restaurantul cu specific franțuzesc Bistro Bujole, prăjitoria de cafea Olivo Coffee Roasters, lanțul de cafenele de specialitate Narcoffee Roasters și institutul culinar Transylvania School of Hospitality, însă cel mai important motor al businessului rămâne lanțul Marty Restaurants, care cuprinde opt locațiii dintre care șapte în Cluj-Napoca și unul în București, în centrul comercial Sun Plaza, precum și divizia de catering și evenimente Marty Events & Catering.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AECTRA PLASTICS – promotor al inovației în industria petrochimică

Articolul următor

S-a anunțat varianta finală și costul Drumului Expres Oradea – Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share