Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patronii din Bistrița-Năsăud și Mureș au intrat în Uniunea Națională

UNPR a reușit să coopteze organizații patronale din două județe ale Ardealului

Județele Bistrița-Năsăud și Mureș s-au alăturat inițiativei Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) de coagulare a mișcării patronale din țara noastră.

162 de organizații de profil și corpuri profesionale din 26 de județe (inclusiv Bistrița-Năsăud și Mureș) transmit astfel un semnal al coagulării mișcării patronale. Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN), Clusterul Eco-Inovativ pentru un Mediu Sustenabil, Asociația Profamilia, Asociația Tineri pentru Comunitate și Asociația Profesională a Medicilor de Familie – Medicină Generală au semnat acordul de parteneriat.

Președintele CCIBN, Vasile Bar, împreună cu ceilalți semnatari din Bistrița-Năsăud, au subliniat importanța unui astfel de demers. La evenimentul de semnare au participat din partea administrației locale, subprefectul Atilla Decsei, vicepreședintele Consiliului Județean, Camelia Tabără, precum și reprezentanții municipalității.

În Mureș s-a semnat un parteneriat între organizațiile patronale și corpurile profesionale ale județului. CCIM, Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România – Mureș, Colegiul Medicilor Mureș au parafat documentul cu UNPR. CCIM, reprezentată de președintele Vasile Pop, s-a alăturat astfel inițiativei patronale la nivel național.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Chimcomplex obține o finanțare de 90 de milioane de euro pentru refinanțarea creditelor și pentru investiții

Articolul următor

Platformă de brokeraj în asigurări “made in Cluj”

Citește și:
Citeste mai mult

Tenaris și-a fixat strategia pentru România

Grupul metalurgic cu fabrică la Zalău se va concentra pe competitivitatea produselor, siguranța angajaților și protecția mediului. “Un…
Loading RSS Feed
Total
1
Share