Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sală polivalentă de 13 milioane de euro la Zalău

Municipiul din județul Sălaj este pe cale să ridice, în Cartierul Dealul Morii, o sală polivalentă de 13 milioane de euro.

În ultima ședință a Consiliului Local Zalău, aleșii locali au aprobat Strategia Integrată de Dezvoltare a Municipiului în perioada 2024-2030, conform Sălajul Liber. Documentul prevede o serie de investiții care ar trebui să se deruleze în oraș pentru creșterea calității vieții și pentru un oraș mai bine dezvoltat.

Actualele investiții din oraș, din perioada 2016-2020, s-au făcut tot în urma realizării unei astfel de strategii. Printre proiectele propuse a se realiza în Zalău se numără și construirea unei săli polivalente. Aceasta este prevăzută a se construi în cartierul Dealul Morii, valoarea totală a investiției ridicându-se la 13 milioane de euro.

„E important că avem această strategie de dezvoltare. Tot ce ne rămâne de făcut este să găsim surse de finanțare pentru acele proiecte propuse a se realiza în oraș” – viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel.

Total
67
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transilvania Business - 56

Articolul următor

Transilvania Business - 57

Citește și:
Citeste mai mult

Tenaris și-a fixat strategia pentru România

Grupul metalurgic cu fabrică la Zalău se va concentra pe competitivitatea produselor, siguranța angajaților și protecția mediului. “Un…
Loading RSS Feed
Total
67
Share