Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea de Științe Agricole își face campus lângă Vivo

Un campus pe 38 ha va fi concretizat lângă mall-ul din comuna clujeană Florești de către Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV).

Deși primarul Clujului, Emil Boc, promitea să facă un campus metropolitan în zonă, autoritățile locale au rămas la stadiul de ”identificare teren”, iar între timp Universitatea Babeș-Bolyai modernizează complexul Hasdeu, iar Universitatea Tehnică, zona Observator, conform Cluj 24.

USAMV va construi un campus studențesc întins pe 38 ha, în apropierea complexului comercial Vivo. Terenul este delimitat de str. Răzoare, la nord și est, respectiv varianta ocolitoare a comunei în partea de sud. Instituția vrea să ridice aici un cămin de cinci etaje, pentru 750 de studenți, cu locuri de parcare în subteran.

Vor fi amenajate o cantină publică, o cafenea, patru terenuri de sport (fotbal, tenis, baschet, volei), un parc cu acces public și 281 de locuri de parcare. USAMV va pune la dispoziția Primăriei Florești un teren pentru grădiniță și creșă. Primăria va primi și suprafața necesară pentru lărgirea străzii Răzoare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CEC BANK și LIBRA INTERNET BANK finanțează Grupul Maurer cu 136 milioane de lei

Articolul următor

TRANSAVIA sprijină noul proiect educațional al Asociației CONIL

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share