Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hunter VIP, ospitalitate și bun gust în cadrul mirific al Pădurii Mociar

După o perioadă în care pandemia ne-a ținut mai mult prin casă, a sosit, în sfârșit, vremea să ieșim, să evadăm și să simțim gustul minunat al vieții cea frumoasă. Un astfel de loc este Pensiunea-Restaurant Hunter VIP din municipiul Reghin, județul Mureș.

Pensiunea este situată într-un cadru natural deosebit, în mijlocul Pădurii Mociar, cea mai veche pădure de stejari din România, la ieșire din Reghin (DJ 153C), spre mirifica Valea Gurghiului, Valea Molidului și a Paltinului creț, unde se aud rezonanțele instrumentelor muzicale făurite la Reghin de vestiții lutieri.

Pensiunea dispune de 12 camere de cazare dotate cu pat matrimonial, baie cu cabină de duș, balcon privat, frigider, TV LCD, internet. Nu în ultimul rând, liniștea pădurii conferă un plus de relaxare în compania trilului de păsărele.

De ce Hunter VIP?

„În primul rând, pentru că e situată într-un cadru natural deosebit, în inima celei mai vechi păduri de stejari din România. În această perioadă în care lumea caută zonele verzi, zonele pline de aer curat, liber, musafirii noștri sunt încântați de amplasamentul pensiunii, implicit al restaurantului”, afirmă Ovidiu Ilisan, PR Pensiunea-Restaurant Hunter VIP din Reghin.

Unitatea de cazare dispune de un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, unde sunt servite mâncăruri care îmbină armonios arta culinară provenită din bucătăria românească tradițională cu bucătăria internațională, cu predilecție cea maghiară și germană. Mai mult de atât, un plus de savoare în diversificarea meniului este adus de vinurile din zona Batoșului și Lechința (binecunoscuta Cramă Liliac), cât și din alte renumite podgorii din țară.

„Am constatat în ultima perioadă că foarte multă lume se întoarce la tradițional. Nici noi nu facem rabat de la această dorință a musafirilor, fapt pentru care îi întâmpinăm cu bucate tradiționale. De asemenea, încercăm să promovăm și cele mai importante branduri locale precum ”Telemeaua de Ibănești” a celor de la Mirdatod, ”Liliac”, gama de vinuri de la Batoș, mezelurile ”Petry”, produse extrem de calitative și reprezentative pentru zona noastră mureșeană. Pe lângă liniște, confort, lumea caută și aceste produse de calitate. În momentul în care arta culinară îmbină tradiția, atunci rezultatele nu pot fi decât deosebite, iar musafirii să fie mulțumiți. Ospitalitatea românească, care ani de zile a fost atât de mult promovată, cred că trebuie să se întoarcă la origini, în adevăratul sens al ospitalității românești care întotdeauna a făcut o impresie bună în țară și în străinătate”, afirmă Ovidiu Ilisan.

Hunter VIP oferă și alte posibilități de relaxare, o plimbare cu bicicleta, o baie în tradiționalul ciubăr de lemn, plimbări cu ATV-ul, relaxare pentru cei mici grație locului de joacă pentru copii. La toate acestea se adaugă și zona din fața pensiunii situată în inima pădurii cu șezlonguri în iarbă, hamace, lampioane, cu tot ce e nevoie pentru clipele de relaxare și bună dispoziie la Pensiunea-Restaurant Hunter VIP. De asemenea, zona în care este situată pensiune poate fi un punct de plecare spre frumusețile zonei.

„Zona în care este situată Pensiunea-Restaurant Hunter VIP permite mici deplasări în zone precum Sovata, Câmpu Cetății, Castelul Teleki de la Gornești, Valea Gurghiului, Castelul de vânătoare de la Lăpușna, zona viticolă a Batoșului, respectiv Crama Liliac, Castelul Kemeny de la Brâncovenești și toată Valea Mureșului Superior. Aceste frumuseți pot fi un punct de reper pentru mulți musafiri din țară și din străinătate care ne trec pragul”, spune Ovidiu Ilisan.

(Re)descoperirea atmosferei de acasă

În loc de concluzie, Hunter VIP este locul unde puteți (re)descoperi atmosfera caldă și primitoare a clipelor petrecute cu cei dragi.

„Îi așteptăm pe toți cu relaxare, bun gust și ce e foarte important, cu acea atmosferă de acasă. Dau aici un exemplu care poate părea la prima vedere simplu pentru mulți, un produs de care noi, cei care am avut bunici la țară, ne ducem aminte cu drag, de ”zama de șălate” cum îi spune ardeleanul, cu boț cu brânză cu tot, minunăție culinară care poate fi savurată la noi. E ceva ce nu întâlnești în multe locuri. Nu în ultimul rând, suntem bucuroși de a fi gazda evenimentelor speciale și importante din viața omului, întâlniri de afaceri, simpozioane, nunți, botezuri, zile de naștere. Într-un cuvânt, casa noastră este și casa voastră!”, a concluzionat Ovidiu Ilisan.

Alin ZAHARIE

(TB 104)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asociația Energia Inteligentă a lansat studiul „Hidrogenul, un nou capitol al tranziției energetice”. Avem un studiu, ce facem mai departe?

Articolul următor

Biocombustibilii, o alternativă la carburanții clasici

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share