Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Medicii rezidenți și specialiști pot solicita locuințe ANL în municipiul Oradea

Conform Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Oradea nr. 761 din 30.09.2021, în perioada 1 noiembrie 2021 – 29 noiembrie 2021 se depun cererile, însoțite de acte doveditoare, de către solicitanții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii specialiștilor din sănătate, în municipiul Oradea.

De pe această listă se vor atribui două locuințe cu două camere fiecare, disponibile momentan, dar și locuințele care urmează a deveni vacante. Cererea, vizată de angajator, se depune individual și în nume propriu la Primăria municipiului Oradea – Centrul de Relații cu Publicul (în Piramidă).

Solicitanții care au avut dosare depuse și nu au primit repartiție au posibilitatea depunerii unui dosar în sesiunea 2021. Blocul ANL din curtea Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu, destinat medicilor rezidenți, a fost realizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe și Primăria Oradea în cursul anului 2019. Blocul, cu 30 de unităţi locative, are locuințe de una și două camere, de nivel parter plus patru etaje.

Proiectul de construire de locuinţe pentru medici a avut ca scop stabilizarea populaţiei în municipiul Oradea şi evitarea migraţiei personalului de specialitate medico-sanitar bine pregătit, precum și susținerea acestuia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Companiile private românești estimează o creștere medie de 8,1% a salariilor de bază în 2022

Articolul următor

Caietul de sarcini privind transformarea digitală a administrației publice, în consultări publice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share