Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Companiile franceze din Cluj își vor promova joburile în universități

Oamenii de afaceri francezi vor să își conecteze firmele cu mediul universitar | Foto: CFAC

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (CFAC) vrea să ducă anul acesta la un nivel superior, cel universitar, competiția Prix CFA, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor companiilor.

Academia Innova este o competiție inter și intrauniversitară ce se adresează studenților de la nivel licență, master și doctorat din cadrul a trei mari instituții de învățământ superior (Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Universitatea Tehnică).

Obiectivele sale sunt promovarea excelenței în mediul universitar, susținerea creativității, a inovației și a inteligenței colective prin stimularea cooperării între studenți, cadre universitare și companii (tehnologia aplicată / inteligența artificială), încurajarea studiului și practicării limbilor străine (proiecte bilingve).

Organizatorii competiției sunt CFAC, universitățile clujene și Agence Universitaire de la Francophonie – Europe Centrale et de l’Est, vor derula o serie de întâlniri cu studenții, în cadrul cărora companiile vor avea oportunitatea să își promoveze produsele și proiectele specifice, dar și posibilități de angajare.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Colliers: Piața de investiții din România a înregistrat tranzacții de peste jumătate de miliard de euro

Articolul următor

Exploratist: 10 concepte care au definit piața de HR în ultimii 10 ani

Citește și:
Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania IT Cluj (TITC) și singurul din acest domeniu care a intrat în comunitate.
Citeste mai mult

Bolt intră în Transilvania IT Cluster

Aplicația europeană de ride-hailing devine partener de mobilitate al organizației clujene. Bolt este noul membru al Clusterului Transilvania…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share