Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tetarom III va avea pasaj de legătură cu DN 1C

Parcul industrial a fost inaugurat acum 13 ani, dar încă nu are pasaj de ieșire pe drumul Cluj-Napoca – Dej

Administrația locală din comuna Jucu va pune la dispoziție terenurile, iar cea județeană va întocmi și va finanța studiul de fezabilitate necesar pasajului de legătură între parcul industrial, Drumul Național 1C și Drumul Județean 109D.

Consiliul Județean (CJ) Cluj a inițiat un proiect de hotărâre care vizează asocierea cu comuna. Forul județean va întocmi din bugetul propriu studiul, va elabora documentațiile tehnico-economice și de urbanism și va face demersurile pentru finanțări nerambursabile.

În sarcina comunei va intra analizarea și stabilirea, de comun acord cu CJ, a scenariului tehnico-economic optim care va rezulta în urma întocmirii studiului de fezabilitate și punerea la dispoziție a terenurilor necesare pentru realizarea obiectivului de investiții, situate pe raza sa administrativ-teritorială.

Prin proiect se urmărește fluidizarea traficului rutier pe DN 1C, în zona III, reducerea sau eliminarea accidentelor rutiere soldate cu victime și pagube materiale. Tetarom III, de 150 ha, este al treilea parc industrial realizat de CJ, fiind inaugurat în 2008.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

DRW Satu Mare, activă în comunitate

Articolul următor

Un fermier din Argeș a cumpărat un tractor cu 45 de Egld, criptomoneda românească dezvoltată la Sibiu

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share