Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prime Kapital își extinde contractul în Globalworth Tower

Prime Kapital, un dezvoltator, investitor și operator imobiliar integrat, și-a prelungit și extins contractul de închiriere în Globalworth Tower, București. Noul contract prevede pentru următorii 5 ani o suprafață extinsă cu 1.941,5 metri pătrați față de suprafața inițială. Astfel, Prime Kapital își desfășoară activitatea în prezent pe o suprafață totală de 3.066,5 mp în prima clădire din sud-estul Europei care a primit LEED Platinum.

Înaintea semnării noului contract, compania de real estate avea închiriată o suprafață de 1,125 de metri pătrați.

„Ne bucurăm că Prime Kapital se află în comunitatea noastră din 2017. Activăm în aceeași industrie și chiar și în aceeași regiune: Europa Centrală și de Est. Poate și de aceea apreciem foarte mult activitatea lor și ne-am dorit să construim o relație solidă, de durată. Extinderea sediului în clădirea de birouri Globalworth Tower este o confirmare a încrederii lor. Le mulțumim pentru parteneriatul nostru și așteptăm cu nerăbdare să le fim alături în dezvoltarea business-ului în Europa Centrală și de Est”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

Încadrată în Clasa A, cu 26 de etaje, o înălțime de 120 m și o suprafață închiriabilă de 54.000 mp, cu multipli chiriași și accesibilitate excelentă, Globalworth Tower este a doua cea mai înaltă clădire de birouri din România. La finalul anului 2019, aceasta a trecut printr-o serie de schimbări inovative. Astfel, liderul industriei de office din România a inaugurat aici cel mai inteligent lobby din regiune, care include numeroase premiere tehnologice: cea mai mare podea cinetică din lume într-o clădire de birouri, cel mai lung perete de ecrane din CEE, cel mai mare perete verde natural într-o clădire de birouri din sudul şi estul Europei, un spaţiu de relaxare cu gradene încălzite din marmură, proiectoare Schindler – un proiect pilot în CEE. Toate acestea au transformat Globalworth Tower într-un etalon al inovației și sustenabilității pentru spaţiile de birouri.

Total
23
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cristi Moga, noul Head of Capital Markets al C&W Echinox

Articolul următor

Autorizațiile de construire, în creștere în Sălaj

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
23
Share