Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Life Is Hard a scos la vânzare obligațiuni de 100 de lei

Compania de software scoate în serie emisiuni de obligațiuni | Foto: LIH

Compania clujeană de tehnologie Life Is Hard (LIH) derulează o nouă emisiune de obligațiuni la Bursa de Valori București (BVB), de data aceasta adresată unui număr mai mic de investitori.

În perioada 25 octombrie – 23 noiembrie s-a derulat etapa I a emisiunii de obligațiuni LIH, aceasta fiind adresată acționarilor societății de la data de înregistrare de 16 martie, aprobată în adunarea acționarilor din 24 februarie. În intervalul 6-17 decembrie se desfășoară etapa II a emisiunii de obligațiuni – cea a plasamentului privat, adresată unui număr mai mic de 150 investitori.

Prețul de subscriere a unei obligațiuni este de 100 de lei. Cantitatea maximă de obligațiuni ce poate fi subscrisă în noua etapă este de 69.179 de titluri. Cătălin Chiș, președintele LIH, a estimat că trecerea pe piața de capital reglementată se va concretiza la începutul anului 2023.

Valoarea companiei a crescut constant, ajungând la 58 de milioane de lei. LIH este prima companie românească de software listată la BVB – Piața AeRO și are expertiză avansată în dezvoltarea de proiecte de digitalizare pentru companii și comunități.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CNAIR a stabilit traseul Centurii Vest de ocolire a Timișoarei

Articolul următor

„Food-truck-uri” pentru producătorii bihoreni

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share