Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centura ocolitoare a municipiului Mediaș, finanțată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

Primăria Municipiului Mediaș a parcurs câteva etape importante, de-a lungul acestui an, în vederea realizării centurii ocolitoare a Mediașului, prin încheierea contractul pentru actualizarea studiului de fezabilitate pentru acest obiectiv de investiții și definitivarea, de către proiectant, a variantelor de traseu din studiul de fezabilitate, urmând a se obține avizul tehnic de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A.

Acest proiect extrem de important pentru Mediaș și nordul județului Sibiu, care presupune realizarea unei infrastructuri rutiere de aproximativ 9 km, va fi finanțat din surse externe nerambursabile și va avea un impact benefic în ce privește sporirea siguranței rutiere, fluidizarea traficului de persoane și mărfuri în municipiul Mediaș, precum și dezvoltarea economică a localității și zonei.

Ca urmare a acestor demersuri realizate de administrația medieșană, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a propus, în cadrul Master Planului General de Transport al României, finanțarea variantei de ocolire a municipiului Mediaș, ca parte a Programului Operațional de Transport 2021 – 2027.

Aprobarea și finalizarea Actualizării Studiului de fezabilitate va fi încheiată în primul semestru al anului 2022, urmând ca ulterior să fie demarată procedura de implementare a proiectului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Polivalenta din Cluj se redeschide marilor concerte

Articolul următor

“Poșta” din Șimleu, scoasă la vânzare cu 330.000 €

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share