Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spitalul Clinic Municipal Oradea se unifică cu Spitalului Clinic Județean de Urgență

În vederea comoasării, Guvernul a decis, în cadrul ședinței de marți, 28 decembrie 2021, reorganizarea Spitalul Clinic Municipal Gavril Curteanu din Oradea, care va funcționa în continuare în subordinea Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a subliniat că managementul consolidat înseamnă îngrijirea mai eficientă a pacienților și costuri mai reduse pentru administrația locală.

În secția de pediatrie, primirea urgențelor va fi eficientizată prin plasarea sub un manegement comun al celor două spitale, a secțiilor de O.R.L., oftalmologie, respectiv neurologie și urologie.

Potrivit lui Csake Attila, măsura a fost necesară pentru evitarea cheltuielilor inutile. Unificarea conducerii se va răsfrânge atât asupra departamentelor de contabilitate sau achiziții, cât și asupra laboratoarelor și farmaciilor din cadrul celor două spitale.

Reorganizarea va afecta secțiile de chirurgie generală, neurochirurgie și chirurgie cardiacă, chirurgie orală și chirurgia plastică, medicină internă, dermatologie urologie, psihiatrie și pneumologie, oncologie, respectiv secțiile de boli infecțioase.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Therme de Bistrița” se apropie de finalizare

Articolul următor

Emanuel Gyenes a plecat spre Arabia Saudită pentru a participa la Raliul Dakar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share